https://www.high-endrolex.com/15

Aigua, aigua!! Que ve la poli!! - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

21 abril 2013

Aigua, aigua!! Que ve la poli!!

Esdeveniments, Pares i mares, Primària

A la classe de 1r de primària hem tengut una visita molt interessant. El pare de n’Enric i un company seu són policies i han vengut a explicar-nos algunes coses interessants de la seva feina.

Primer de tot ens han demanat si sabíem quina era la seva funció com a policies. Nosaltres hem contestat per agafar els lladres, ajudar a travessar el carrer, perseguir els dolents, per protegir..., però en Mariano, pare de n’Enric, ens ha dit que la seva funció és ajudar la gent, i això està molt bé!

Hem pogut fer preguntes i demanar curiositats. Ens han dit que és molt important saber el nom i cognoms dels nostres pares, així com un telèfon i la nostra adreça, per si qualque dia ens perdem i necessitam demanar ajuda.

Finalment hem anat fins al pati nou i allà hem trobat un furgó policial amb tots els seus accessoris. Hem pogut jugar amb ells i vestir-nos com a vertaders policies: el casc, màscares d’oxigen, l’escut, pujar al furgó, activar les sirenes, posar-nos els protectors, les gorres, agafar el volant, xerrar amb el “walkie-talkie”... A més, els policies ens han explicat com utilitzen cada instrument i per quin motiu. Ha estat molt interessant.

Estàvem molt contents i emocionats i ens ho hem passat genial! Ara ja sabem alguna cosa més sobre aquesta professió i ens ha agradat molt!

Darreres
notícies

Campament 1r i 2n Colònia Sant Pere. Curs 2023-2024
28 maig 2024
Circulars, Primària, Sortides

Final de curs. Curs 2023-2024
24 maig 2024
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Club de lectura FAIG LIKES, PER TANT EXISTEIXO. Curs 2023-2024
23 maig 2024
Biblioteca, Circulars, Primària, Secundària

Sortida Castell de Bellver 1r cicle de primària. Curs 2023-2024
20 maig 2024
Circulars, Primària, Sortides

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15