Facebook   Twitter

11 març 2012

CUINAEXPERIMENTA desembre

Infantil, Projectes

Pel desembre, gelades i sopes escaldades...

1. Bolles de xocolata i galeta

En José Luís i na Maria inauguraren el mes amb unes bolles de xocolata i galetes fantàstiques

Ingredients:

  • galetes maria
  • mantega
  • cacau en pols
  • ratlladura de xocolata i colors

Tot ben esclafat, amb les mans ben brutes, redola redolaràs...

2. BRÚIXOLA

N’Alejandro i els seus pares ens varen parlar dels imants i de les bruixoles i de com podíem fabricar-ne una. Tot un repte...

I amb aquestes explicacions tan clares no podíem fer res més que POSAR FIL A L’AGULLA...

3. I una coca de iogurt

En Carlos i na Rosa ens varen endolcir un matí de desembre amb una coca boníssima que ens varen coure a la cuina de l’escola.

Ingredients:

  • 250 g de sucre
  • 4 ous
  • 1 iogurt
  • 300 g de farina
  • 1 mida de iogurt d’oli d’oliva
  • 1 sobre de llevat en pols "CANARIO"
  • ratlladura de llimona

45 minuts al forn a 175ºC

Compartir allò que més estimen, els seus pares..., amb els companys és una experiència única!

Darreres
notícies

Menús Escola d’estiu 2018
24 juny 2018
Circulars

Proposta activitats extraescolars curs 18-19
21 juny 2018
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Informació darrer dia i festa final de curs 2017-2018
19 juny 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Venda de llibres i material. Curs 2018-2019
18 juny 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO