Facebook   Twitter

24 novembre 2012

De llibreria en llibreria

Equip, Infantil, Pares i mares, Primària, Projectes, Secundària, Sortides

El passat dissabte 17 de novembre, alumnes i professors membres de la biblioteca, anàrem a comprar nous llibres per a la biblioteca a unes quantes llibreries de Palma.

Entre tots vàrem acordar que ens veuríem a la plaça d’Espanya de bon dematí. Quan hi fórem tots, ens dirigírem cap a la llibreria Agapea. Allí ens hi entretenguérem durant quasi una hora. Vàrem mirar i remirar tots els llibres de la botiga i finalment seleccionàrem els que més ens feren el pes.

I carregats de llibres partírem cap a la segona parada del matí: la llibreria Baobab. En aquesta llibreria no hi restàrem tant de temps com en l’anterior, però també hi romanguérem una bona estona. Una vegada comprats els llibres que trobàrem oportuns, seguírem la ruta planejada.

El destí final fou la llibreria Literanta, on férem ràpidament les darreres compres i els més espavilats dedicaren uns minuts a prendre un refresc o un petit berenar a la part de cafeteria que inclou l’establiment.

Desgraciadament arribà l’hora de tornar, i ja de camí altre cop cap a la plaça d’Espanya, uns quants membres deixaren el grup per arribar més ràpidament a dinar. La resta descarregàrem les bosses plenes de llibres i ens acomiadàrem fins dilluns.

Darreres
notícies

Internet segur. Curs 2023-2024
02 octubre 2023
Circulars, Pares i mares

Menú octubre. Curs 2023-2024
02 octubre 2023
Circulars, Menjador

Natació 1r cicle. Curs 2023-2024
29 setembre 2023
Circulars, Fundació, Pares i mares, Primària

1r cicle al Museu Marítim. Curs 2023-2024
28 setembre 2023
Circulars, Primària, Sortides