https://www.high-endrolex.com/15

De llibreria en llibreria - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

24 novembre 2012

De llibreria en llibreria

Equip, Infantil, Pares i mares, Primària, Projectes, Secundària, Sortides

El passat dissabte 17 de novembre, alumnes i professors membres de la biblioteca, anàrem a comprar nous llibres per a la biblioteca a unes quantes llibreries de Palma.

Entre tots vàrem acordar que ens veuríem a la plaça d’Espanya de bon dematí. Quan hi fórem tots, ens dirigírem cap a la llibreria Agapea. Allí ens hi entretenguérem durant quasi una hora. Vàrem mirar i remirar tots els llibres de la botiga i finalment seleccionàrem els que més ens feren el pes.

I carregats de llibres partírem cap a la segona parada del matí: la llibreria Baobab. En aquesta llibreria no hi restàrem tant de temps com en l’anterior, però també hi romanguérem una bona estona. Una vegada comprats els llibres que trobàrem oportuns, seguírem la ruta planejada.

El destí final fou la llibreria Literanta, on férem ràpidament les darreres compres i els més espavilats dedicaren uns minuts a prendre un refresc o un petit berenar a la part de cafeteria que inclou l’establiment.

Desgraciadament arribà l’hora de tornar, i ja de camí altre cop cap a la plaça d’Espanya, uns quants membres deixaren el grup per arribar més ràpidament a dinar. La resta descarregàrem les bosses plenes de llibres i ens acomiadàrem fins dilluns.

Darreres
notícies

Campament 1r i 2n Colònia Sant Pere. Curs 2023-2024
28 maig 2024
Circulars, Primària, Sortides

Final de curs. Curs 2023-2024
24 maig 2024
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Club de lectura FAIG LIKES, PER TANT EXISTEIXO. Curs 2023-2024
23 maig 2024
Biblioteca, Circulars, Primària, Secundària

Sortida Castell de Bellver 1r cicle de primària. Curs 2023-2024
20 maig 2024
Circulars, Primària, Sortides

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15