Facebook   Twitter

20 abril 2020

Dilluns 20 d’abril encetam el 3r trimestre desde casa. Curs 2019-2020

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies

Aquest dilluns 20 d’abril encetam el 3r trimestre del curs. Malauradament, i per un temps encara indefinit, haurem de reprendre l’activitat confinats a casa. Ara mateix són poques les certeses que podem compartir amb vosaltres perquè com sabeu, la situació és excepcional i molt canviant i ens cal, més que mai, paciència, confiança, capacitat d’adaptació, esperança... Nosaltres farem feina en aquest sentit, recollint les necessitats, observacions i propostes que ens vareu fer als qüestionaris i posant al centre de la nostra tasca, com sempre hem fet, els nostres alumnes.

Dilluns reprendrem l’activitat i, en funció de l’edat, alumnes i/o famílies rebreu comunicació de les tutores i els tutors. Els equips docents també ens retrobarem virtualment i planificarem les properes setmanes. Us mantindrem informats de les decisions i acords presos.

La complexitat és gran i tots, alumnes, mestres i famílies, estam aprenent alhora a moure’ns dins aquesta nova manera de fer i ser escola. I per tant, serà molt important mantenir una comunicació fluïda amb les tutores i els tutors dels vostres fills i filles, per tal d’ajustar propostes i activitats a les necessitats i possibilitats de cadascú en aquest context.

Desitjam poder retrobar-nos ben aviat a l’escola. Mentrestant, seguirem al vostre costat virtualment.

Atentament,

L’equip directiu

P.D. Trobareu adjuntes a aquest correu les instruccions complementàries per a l’avaluació de l’alumnat que ens ha fet arribar la conselleria d’educació, per si voleu llegir-les.

PDF - 345.4 kB
EI i EP Resolució avaluació DEF. 16 abril
PDF - 345.9 kB
ESO Resolució avaluació DEF. 16 abril

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides