Facebook   Twitter

06 març 2015

Els carrers prop de l’escola

Infantil, Projectes

ON VIUS, QUIN ÉS EL TEU CARRER? És una pregunta que ens feim quasi cada dimarts quan anam a peu a natació. Sempre hi ha algú que diu: "Per aquí és ca meva, si ara giràssim a la dreta arribaríem a casa meva."

Per això, un dia miràrem algunes adreces d’alguns nins per el Google Maps. Per cercar el carrer havíem de saber el nom i el número de l’habitatge. També volguérem veure el camí que feim per arribar a s’AIGUA BLAVA i observàrem que hi podíem anar per un altre camí. Naturalment, el següent dimarts ho volguérem posar a la pràctica i férem la tornada pel "camí nou". Els pares de n’Aina ens varen donar un plànol del barri de l’escola i així poguérem fer la feina de localitzar tots els carrers de tots els nins.

No poguérem localitzar alguns carrers.

Llavors ens engrescàrem a fer l’estadística de quants vivíem a prop i quants a lluny? Com ho podíem representar?

El divendres 20 de febrer vàrem fer una passejada pels carrers més propers a l’escola, per investigar què hi ha a més a més de finques i cases. També poguérem fer una parada de vuit minuts al parc. Ens aturàrem davant un perruqueria per llegir el cartell del portal: CERRADO (que nosaltres llegírem "kerrado"). En aquell moment la perruquera ens va saludar i ens va demanar quants ens havíem de tallar els cabells, hauria obert per fer un bon negoci!

De tornada a l’escola ens férem una foto de grup davant el portal de ca na Guida, que hi viu molt a prop.

El dilluns següent posàrem en comú tota la informació arreplegada i l’escriguérem a un paper. Quin títol posam? En Miquel proposa : "Coses del carrer"; en Sergi també té una idea: "Observació del carrer"

A la classe de 5 anys, FOCS ARTIFICIALS, ens ha engrescat molt aquest darrer projecte.

Darreres
notícies

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú febrer. Curs 2023-2024
01 febrer 2024
Menjador, Pares i mares