Facebook   Twitter

20 febrer 2014

Els segadors 6è de Primària

Primària

La gran majoria d’aquests alumnes ja fa 9 anys que són a l’escola; uns altres fa més poc, un o dos anys, i na Inès i en Jordi acaben d’arribar, han començat enguany.

Som al final de l’etapa de Primària i ens costa creure que ja hem arribat tan enfora. D’aquí ve el nom de segadors, per segar abans has de llaurar, sembrar, i sobretot deixar passar el temps fins que arriba la calor i tot madura. Els cereals tornen d’aquell color groc encisador i quan arriba aquest moment és a punt per segar.

Ara mateix, carregats d’emocions, estam començant l’intercanvi amb l’escola Gavina, tot just acabam de fer les presentacions amb l’Skype; i val a dir-ho només demanam: "I quan ens tornarem a connectar?". Esperam el dia i l’hora per saber quin alumne serà el que ens rebrà a ca seva.

Vivim la terra, mai més ben dit, hem treballat la reproducció de les plantes per llavors, esqueix, bulb, murgó, tubercle,vespores i enconar. Ara hem d’esperar i observar detingudament per veure’n els resultats que no depenen només de la nostra feina, perquè els factors externs infereixen i no sabem fins a quin punt en els resultats.

Esperam poder presentar-vos els resultats de tot plegat.

Darreres
notícies

Xerrada l’ús de les noves tecnologies en infants i adolescents. Organitza AFA Mata de Jonc. Curs 2022-2023
26 setembre 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Calendari escolar. Curs 2022-2023
23 setembre 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Natació 5 anys. Curs 2022-2023
23 setembre 2022
Circulars, Fundació, Infantil, Pares i mares

Comanda panet matí i horabaixa a primària. Curs 2022-2023
21 setembre 2022
Circulars, Pares i mares, Primària