Facebook   Twitter

20 febrer 2014

Els segadors 6è de Primària

Primària

La gran majoria d’aquests alumnes ja fa 9 anys que són a l’escola; uns altres fa més poc, un o dos anys, i na Inès i en Jordi acaben d’arribar, han començat enguany.

Som al final de l’etapa de Primària i ens costa creure que ja hem arribat tan enfora. D’aquí ve el nom de segadors, per segar abans has de llaurar, sembrar, i sobretot deixar passar el temps fins que arriba la calor i tot madura. Els cereals tornen d’aquell color groc encisador i quan arriba aquest moment és a punt per segar.

Ara mateix, carregats d’emocions, estam començant l’intercanvi amb l’escola Gavina, tot just acabam de fer les presentacions amb l’Skype; i val a dir-ho només demanam: "I quan ens tornarem a connectar?". Esperam el dia i l’hora per saber quin alumne serà el que ens rebrà a ca seva.

Vivim la terra, mai més ben dit, hem treballat la reproducció de les plantes per llavors, esqueix, bulb, murgó, tubercle,vespores i enconar. Ara hem d’esperar i observar detingudament per veure’n els resultats que no depenen només de la nostra feina, perquè els factors externs infereixen i no sabem fins a quin punt en els resultats.

Esperam poder presentar-vos els resultats de tot plegat.

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides