https://www.high-endrolex.com/15

Espai Biblioteca Curs Vinent - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

18 juny 2012

Espai Biblioteca Curs Vinent

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolguts pares i mares,

Entre tots, enguany hem aconseguit transformar la Sala Gran en un espai agradós i multifuncional que convida a passar-hi una estona, on ha quedat ubicada la biblioteca del centre i en el qual s’han realitzat activitats diverses.

De cara al curs vinent, voldríem que la biblioteca obrís les seves portes a tota la comunitat escolar: alumnes, pares i treballadors. Per això mateix tots hem de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, en el seu desenvolupament i adequació als nostres interessos i necessitats. Ha de créixer amb nosaltres!

Són molts els alumnes que han manifestat el seu interès a participar en el projecte de forma directa i, en aquests moments, organitzam el grup d’alumnes col·laboradors.

Voldríem que els pares també formàssiu un grup d’entre 5 i 6 membres, que actuarien com a dinamitzadors de les activitats de la biblioteca i participarien en les tasques de gestió i organització en col·laboració amb la comissió de mestres ja existent al centre.

A proposta de la comissió, na Nela Hidalgo, mare de les classes de 5 anys i 3r de primària, que ja contribuí en el disseny del projecte, assumirà les tasques de coordinació del grup. Així, si disposau de temps i estau interessats a participar-hi, us agrairíem que us posàssiu en contacte amb ella: nelousa@hotmail.com

Cordialment,

La comissió de biblioteca

PDF - 117.3 kB

Darreres
notícies

Final escolar balear d’handbol. Curs 2023-2024
22 abril 2024
Circulars, Esdeveniments

Mostra de teatre. Curs 2023-2024
18 abril 2024
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Venda de roses per Sant Jordi. Curs 2023-2024
17 abril 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares, Secundària

Sant Jordi. Curs 2023-2024
16 abril 2024
Biblioteca, Circulars, Pares i mares

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15