Facebook   Twitter

10 gener 2014

Foc i dimonis- Curs 13-14

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

El proper divendres dia 17 de gener celebrarem la festa de Foc i dimonis. A les 14.45h obrirem les portes i hi trobareu caliu per torrar. Com cada any, els alumnes de 3r d’ESO vendran bosses per a la torrada (amb pa, botifarró i llonganissa), coques dolces i refrescs per començar a fer un racó per al seu viatge d’estudis. Per tant, només necessitau dur les esmolles.

Gràcies a l’APA, enguany podrem tornar a gaudir d’un fogueró de bon de veres, i també beurem un poc de vi per animar les gloses. A més a més, podreu adquirir les camisetes d’Atiem la flama al preu rebaixat de 5€. A partir de dilluns dia 13 es vendran a l’entrada de l’escola en horari de 16 h a 17 h. Animam a tots els assistents a la festa (alumnes, pares, mares, padrins...) a lluir un element significatiu: vestit de dimoni, banyetes, cua, forques, enfilall de botifarrons, llonganisses, ximbombes, flames...

Els alumnes d’infantil i 1r cicle de primària estaran amb els mestres al pati gran. A partir de les 15h, els podeu passar a cercar per compartir, amb ells, la festa fins al final, previst per a les 17h.

Per les característiques d’aquesta revetlla i la seguretat dels infants, us pregam que ens aviseu quan arribeu i us recordam que, a partir d’aquest moment, els vostres fills passaran a estar sota la vostra responsabilitat. Aquest dia tots heu d’entrar a cercar els vostres fills per l’entrada principal. Els alumnes que fan activitats extraescolars, podran gaudir de la festa participant amb els seus tallers.

Si plogués, la festa se suspendria.

Us hi esperam a tots!

La comissió de festes

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides