Facebook   Twitter

13 gener 2012

Foc i dimonis - Curs 2011-2012

Circulars, Esdeveniments, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

El proper dijous dia 19 de gener de 2012 celebrarem la festa de Foc i dimonis i, com cada any, us demanam col·laboració. Necessitam llenya per fer un bon fogueró! A partir de dilluns podeu dur-ne i deixau-la al racó del pati gran.

A les 14.30h obrirem les portes i hi trobareu caliu per torrar. Com cada any els alumnes de 3r d’ESO vendran bosses per a la torrada (amb pa, botifarró i llonganissa), coques dolces i refrescs per començar a fer un racó per al seu viatge d’estudis. Només cal que dugueu les esmolles. Així mateix, l’APA ens convidarà a beure un poc de vi.

Tots els alumnes que vulguin podran venir disfressats de color vermell i negre. Abans de començar la festa, acabaran de disfressar-se a la classe.

Els alumnes d’infantil estaran amb les mestres a la caseta fins a les 15h moment en què sortiran al pati gran per participar de la festa. Després de la seva glosada, podran partir amb els seus pares; així i tot, els alumnes als quals no hagin vengut a cercar quedaran amb les mestres.

La resta d’alumnes aniran al fogueró amb el seu tutor.

Per les característiques d’aquesta festa i la seguretat dels infants, vos pregam que ens aviseu quan vengueu a recollir els vostres fills i vos recordam que quan els hagueu recollit passaran a estar sota la vostra responsabilitat.

Aquest dia tots heu d’entrar a cercar els vostres fills per l’entrada principal.

Per tal que tots els alumnes puguin gaudir de la festa fins al final, previst per a les 17h, les activitats extraescolars queden suspeses.

L’experiència de l’any passat ens va agradar tant que enguany us tornam a convidar a fer gloses. Els alumnes són bons d’engrescar, però esperam que pares i mestres també ens sorprengueu! També hi haurà premi per a les millors gloses i millors banyes!

Si plogués, la festa es suspendria.

Us hi esperam a tots!

La comissió de festes

PDF - 146.6 kB
Foc i dimonis - Curs 2011-2012

Darreres
notícies

Detecció precoç hipoacúsia a 1r de primària. Curs 2020-2021
22 octubre 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Calendari eleccions Consell Escolar 2021. Curs 2020-2021
13 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Actualitzacions publicades mesures excepcionals COVID-19
08 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sus a les activitats extraescolars. Curs 2021-2022
08 octubre 2021
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO