Facebook   Twitter

03 febrer 2022

Informació qüestionari i formulari índex socioeconòmic i cultural. D.G. de Planificació , Ordenació i Centres. Curs 2021-2022

Circulars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

«Benvolguda família,

Des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres consideram convenient disposar d’informació més precisa sobre la realitat del centre en què estudia el vostre fill o la vostra filla. Part d’aquesta realitat passa per conèixer l’entorn més immediat que envolta els alumnes i les famílies, i més en concret, les condicions socioeconòmiques i culturals del context de les famílies del centre.

Aquesta informació, que s’obtindrà a través d’un qüestionari adreçat a les famílies dels alumnes que cursen ensenyaments obligatoris o als alumnes dels cursos superiors d’educació secundària obligatòria, s’utilitzarà exclusivament per elaborar un indicador anomenat índex socioeconòmic i cultural –ISEC– de centre. Aquest índex servirà a l’Administració Educativa per prendre decisions en el moment d’adoptar mesures i dissenyar actuacions que fomentin la millora de la qualitat i equitat en l’educació en els centres educatius de les Illes Balears.

La informació obtinguda durant el procés de recollida de dades serà tractada de forma estrictament confidencial i es preservarà l’anonimat. Les dades obtingudes seran utilitzades per construir l’ISEC de centre i en cap cas es faran valoracions individuals de l’alumnat.

Per altra part, la Conselleria d’Educació i Formació Professional no difondrà públicament l’ISEC dels centres, encara que cada centre en coneixerà el seu.

Per tal que l’ISEC de centre sigui fiable, és necessària la vostra participació i que respongueu al qüestionari de la forma més ajustada possible a la vostra realitat.

Agraïm la vostra col·laboració i rebin una cordial salutació.

Palma, gener de 2022

Antoni Morante Milla

Director general de Planificació, Ordenació i Centres.»

Aquesta és la carta que, com a famílies, us fan arribar des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Des de la tutoria dels vostres fills, un dels primers dies de la setmana que ve, rebreu un formulari digital amb el qüestionari de quatre preguntes i el codi d’alumne que us han assignat. Amb aquest codi es pretén protegir la confidencialitat de les dades que ens facilitau.

Heu de respondre un formulari per a cada un dels vostres fills i aquest conté informació de tots els tutors legals. Us demanam que respecteu el termini màxim d’entrega establert, divendres 18 de febrer.

Disposam de còpies en diferents llengües. Contactau amb secretaria si voleu sol·licitar un qüestionari en un altre idioma.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament,

L’equip directiu

Darreres
notícies

1r cicle al Museu Marítim. Curs 2023-2024
28 setembre 2023
Circulars, Primària, Sortides

Proposta activitats extraescolars. Curs 2023-2024
28 setembre 2023
Circulars, Extraescolars, Pares i mares

Consulta jove. Curs 2023-2024
27 setembre 2023
Circulars, Pares i mares

Calendari escolar. Curs 2023-2024
27 setembre 2023
Circulars, Pares i mares