Facebook   Twitter

14 octubre 2013

Informacions diverses, 3 anys. Curs 2013-2014

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolguts pares i mares,

Ja han passat dues setmanes des que els vostres fills i filles entraren per la porta, ja fos rient, plorant, cantant, amb tristesa, amb por...

De llavor ençà, ja haureu notat que les coses han canviat molt dins l’aula. Cada dia entram més relaxats i cada dia partim més contents; ja ens començam a conèixer i a fer amics i començam a sentir que ens agrada anar a l’escola.

Hem participat a la primera sessió de música amb n’Antònia Coll i també hem fet anglès amb na Maria Vilà i, per la meva part, he procurat observar i conèixer al màxim les seves necessitats i preferències dels vostres fills i filles per poder satisfer-les durant tot el curs.

M’hauria agradat poder escriure més notes i contar-vos més coses, però entendreu que vint-i-vuit agendes són molt males d’emplenar diàriament.

Només en dues setmanes! Què més podem demanar?

Me sent molt afortunada d’haver començat aquest curs amb tots vosaltres i sobretot amb els vostres infants, segur que viurem dotzenes d’aventures junts.

Des que hem començat, cada nin i nina, ha experimentat canvis positius, no pos en dubte que, en unes setmanes allò més difícil (l’adaptació) estarà aconseguit del tot.

En aquest nou camí, encara queda molt per fer. Per això, tenir una bona organització entre família i escola ens facilitarà aquest procés. Per tant, agrairia que tinguéssiu molt en compte aquests punts que vénen a continuació.

 • Entrades i sortides: A partir de dilluns, les entrades a l’escola se faran per la porta principal, les portes de la caseta s’obriran a les 9.00h. Per tant, haureu d’esperar davall la porxada fins que s’obrin. Per recollir-los ho podeu seguir fent per la porta de pare Antoni Oliver, però per seguretat dels infants, només s’obrirà una vegada a les 15.55h i se tancarà exactament a les 16h. Després, podreu entrar per la porta principal.
 • Agenda: Recordau que si escriviu una nota a l’agenda i voleu que la veiem, l’heu de deixar dins l’aula, damunt el moble de l’entrada.
 • Psicomotricitat: Per novembre començarem psicomotricitat, es durà a terme cada dimecres i els infants han de venir vestits amb roba esportiva i sabates amb Velcro. Els calcetins ja haurien de ser a l’escola perquè la setmana qui ve ja ens hi acostarem per conèixer l’espai.
 • Bates: Les bates arribaran dilluns a l’escola i se n’aniran els divendres per rentar. Quan fem una activitat (bruta) tots hi participaran, ja sigui amb bata o sense (si no la trobam a l’escola, després tocarà fregar!) també han de dur una veta perquè puguin quedar ben penjades amb facilitat.
 • Torcaboques i tovallola: Són imprescindibles per treballar els hàbits de neteja. No ens poden faltar. També tornen a casa els divendres per netejar i les tovalloles han de dur una veta.
 • Mudes: És molt habitual que, durant una adaptació, molts infants que abans mai s’havien fet pipi o caca, ara experimentin una certa regressió, sobretot al moment de descans que és quan més es relaxen. Procurau anar reposant les mudes diàriament i retornar tan aviat com sigui possible les mudes que són de l’escola.
 • Material: Si vos falta material (pintures, contes, carpetes...) encara hi sou a temps de dur-los.
 • Tutories: Mitjançant l’agenda, rebreu una data per una tutoria individual. Alguns sereu els primers i altres els darrers, però aquest fet no condicionarà el desenvolupament dels vostre fill/filla. Si teniu dubtes, necessitau ajuda o aclariments (realment importants per vosaltres) tenim l’agenda i l’hora de sortida per xerrar-ne una mica.
 • Roba i sabates: Aconsellam que la roba i les sabates duguin el nom posat.
 • Berenar: Cada dia berenam de fruita.
 • Aniversaris: Rebreu un altre correu amb l’organització dels aniversaris. La idea és que els pares dels infants que ho celebren el mateix dia, pagueu a mitges les despeses dels sucs i la coca.

Gràcies de nou.

Ben cordialment,

Antònia Mesquida

Darreres
notícies

Campament 1r i 2n de primària. Curs 2022-2023
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Ajuts de menjador escolar 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Menjador, Pares i mares

Optativa 2n ESO 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Secundària

Optativa 1r ESO 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Primària