Facebook   Twitter

21 octubre 2014

Informacions 3 anys Curs 2014-2015

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolguts pares i mares,

Us vull passar un parell d’informacions i fer alguns recordatoris:

  • Nom de l’aula. A partir d’ara quan facem referència al nostre grup l’anomenarem SOL. Aquest ha estat el nom triat. Tots ja ens sentim Sol !
  • Aniversaris. Dijous dia 23 celebrarem els aniversaris del mes de setembre i octubre. El dia que celebram aniversaris els nins no han de dur berenar al matí, ja que berenam del tros de coca i del suc de fruita que ens conviden els que han fet anys.
  • Guardar les feines a casa. Aquest any a la caseta volem organitzar una nova manera d’anar arxivant les feines que feim a l’escola, si ho recordau ho vàrem explicar a la reunió de pares,els nins les duran a casa on tendran un lloc per guardar-les. Si teniu temps, procurau tenir-ne ja que aquests petits moments no tornen i són or, escoltau el que us conti, demanau... posau paraules (cada un en el seu nivell), ell estarà orgullós de la feina que us mostra.
  • Auxiliar Tècnic (ATE). Avui na Margalida Perelló s’ha incorporat a la feina després d’uns mesos de baixa. Serà un referent important pel grup. Benvinguda Margalida!!!
  • Horari. Un dels fulls que duran aquesta setmana dins el plastificador serà un horari. És perquè estigui penjat a casa a un lloc visible per al nin. Hi figuren les activitats més significatives i així el nin té referencies de cada dia de la setmana.
  • Fruita. Gràcies per fer possible que tots berenem de fruita.

Atentament

Antònia Munar

Darreres
notícies

Pla de contingència Mata de Jonc curs 21-22 i equip docent
06 juliol 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Llibres i material. Curs 2021-2022
22 juny 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comiat curs 2020-2021
22 juny 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sortida a Can Pastilla, UEECO. Curs 2020-2021
18 juny 2021
Circulars, Pares i mares, UEECO