Facebook   Twitter

21 octubre 2014

Informacions 3 anys Curs 2014-2015

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolguts pares i mares,

Us vull passar un parell d’informacions i fer alguns recordatoris:

  • Nom de l’aula. A partir d’ara quan facem referència al nostre grup l’anomenarem SOL. Aquest ha estat el nom triat. Tots ja ens sentim Sol !
  • Aniversaris. Dijous dia 23 celebrarem els aniversaris del mes de setembre i octubre. El dia que celebram aniversaris els nins no han de dur berenar al matí, ja que berenam del tros de coca i del suc de fruita que ens conviden els que han fet anys.
  • Guardar les feines a casa. Aquest any a la caseta volem organitzar una nova manera d’anar arxivant les feines que feim a l’escola, si ho recordau ho vàrem explicar a la reunió de pares,els nins les duran a casa on tendran un lloc per guardar-les. Si teniu temps, procurau tenir-ne ja que aquests petits moments no tornen i són or, escoltau el que us conti, demanau... posau paraules (cada un en el seu nivell), ell estarà orgullós de la feina que us mostra.
  • Auxiliar Tècnic (ATE). Avui na Margalida Perelló s’ha incorporat a la feina després d’uns mesos de baixa. Serà un referent important pel grup. Benvinguda Margalida!!!
  • Horari. Un dels fulls que duran aquesta setmana dins el plastificador serà un horari. És perquè estigui penjat a casa a un lloc visible per al nin. Hi figuren les activitats més significatives i així el nin té referencies de cada dia de la setmana.
  • Fruita. Gràcies per fer possible que tots berenem de fruita.

Atentament

Antònia Munar

Darreres
notícies

Jornada continuada 2n trimestre. Curs 2022-2023
30 març 2023
Circulars, Infantil, Primària, Secundària, UEECO

Sortida finca de Galatzó 3 i 5 anys. Curs 2022-2023
27 març 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Sortida a Sóller, 5è de primària i 4 anys. Curs 2022-2023
20 març 2023
Circulars, Menjador, Primària, Sortides

Intercanvi escola Gavina. Curs 2022-2023
10 març 2023
Circulars, Esdeveniments, Secundària