Facebook   Twitter

10 octubre 2022

Informacions servei de menjador. Curs 2022-2023

Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Continuant amb l’objectiu de garantir la màxima transparència pel que fa al nostre servei de menjador, us feim arribar un parell d’informacions que poden ser del vostre interès:

1. En aquests moments, tenim personal que forma part de l’equip estable de cuina que està de baixa laboral inesperada. Aquest fet pot haver provocat desajustaments (possiblement els vostres fills ja us ho han comentat) en els horaris d’entrada i sortida, en les quantitats o en les presentacions dels diferents plats. Us demanam disculpes de tot cor i intentarem que afecti el servei el menys possible.

2. Per altra banda, també hem detectat aspectes a millorar en el protocol que fins ara teníem per servir els menús especials. Això ha suposat revisar-lo íntegrament i fer una sèrie de canvis per tal de fer inviable qualsevol incidència en aquest tema tan delicat.

3. També us adjuntam l’informe que ens ha fet arribar la Conselleria, en què ens fa una valoració del menú del curs passat. El seu objectiu és veure si s’ajusta o no a la normativa marcada per als menjadors escolars. Com veureu, els resultats són excel·lents. Així i tot, com no podia ser d’una altra manera, hem recollit les seves recomanacions i les hem introduït en el menú del curs actual.

4. Una altra proposta que volíem posar en marxa a partir de l’octubre però que, de moment, no serà possible és la del menjador familiar. Pensam que és una manera que vosaltres també pugueu gaudir del mateix menú que tenim alumnat i professorat. La idea és posar-lo en funcionament tan aviat com recuperem la normalitat dins la cuina o disposem de la totalitat de l’equip.

5. Aprofitam també aquesta comunicació per fer-vos arribar unes unitats educatives adreçades a les famílies que ens ha fet arribar la Conselleria de Salut i que estan relacionades amb l’alimentació saludable.

En definitiva, totes aquestes informacions cerquen un objectiu comú: aconseguir entre tots una educació per a la salut i una alimentació saludable.

Moltes gràcies a tots per la vostra implicació!

Atentament,

El Consell Rector i l’Equip Directiu

PDF - 328.4 kB
INFORME TÈCNIC DE VALORACIÓ DEL MENÚ
PDF - 361.2 kB
DECÀLEG ESTIL DE VIDA SALUDABLE
PDF - 370.6 kB
BERENAR SALUDABLE
PDF - 498.9 kB
ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Darreres
notícies

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària