https://www.high-endrolex.com/15

Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021 - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

10 febrer 2021

Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Des del mes de desembre passat, la Conselleria d’Afers Socials va posar en marxa el projecte dels Informadors COVID per avisar la població de la conducta preventiva individual i col·lectiva en diferents àmbits, entre els quals els espais lliures públics.

Dia 11 de gener s’inicià aquesta tasca en els barris de Santa Catalina i Son Espanyolet. Després de ser presents alguns dies a les entrades i sortides de l’escola, ens han fet cinc cèntims d’allò que varen observar: les mesures de prevenció no sempre es respecten al carrer. En general, no només al nostre centre, han detectat incidències entre adults i infants que s’agrupen sense mantenir la distància, que no fan un bon ús de la màscara o que no compleixen altres mesures de seguretat importants i obligatòries.

Fer de les entrades i sortides de l’escola un moment segur per a tot l’alumnat ha estat una prioritat per a nosaltres i també per a l’AMIPA. És per això que enguany les entrades i sortides de l’escola es fan per quatre portes diferents. D’aquesta manera, reduïm considerablement el nombre d’alumnes que hi coincideixen.

Però no basta. Per això, ens sumam a la demanda dels informadors, com també a la que us ha fet arribar l’AMIPA a través dels seus representants, i us demanam la vostra col·laboració per respectar totes les mesures de seguretat importants i obligatòries, tant les relacionades amb la COVID com les que fan referència a la seguretat vial. Manteniu la distància interpersonal mentre esperau a la voravia en els moments d’entrades i sortides i recordau la norma als vostres fills i filles; feis-los pensar que dins l’escola tenen grups estables i que seria el més recomanable organitzar-se de la mateixa manera els matins mentre esperen que obrim portes; feis bon ús de la màscara; no aparqueu els cotxes sobre la línia groga, atès que entorpiu la circulació però sobretot feis que disminueixi la visibilitat dels vianants, de manera que posau en perill els infants a l’hora de travessar el carrer.

En definitiva, es tracta de vetllar pel compliment de les normes per una qüestió de responsabilitat col·lectiva que, alhora, ens protegirà a tots i cadascun de nosaltres individualment.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament,

L’equip directiu

Darreres
notícies

Final escolar balear d’handbol. Curs 2023-2024
22 abril 2024
Circulars, Esdeveniments

Mostra de teatre. Curs 2023-2024
18 abril 2024
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Venda de roses per Sant Jordi. Curs 2023-2024
17 abril 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares, Secundària

Sant Jordi. Curs 2023-2024
16 abril 2024
Biblioteca, Circulars, Pares i mares

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15