Facebook   Twitter

02 desembre 2016

Informes Infantil. Curs 2016-2017

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolgudes famílies,

Tal com us informàrem a la primera reunió de pares d’aquest curs, un dels objectius prioritaris de l’equip d’infantil és la revisió, actualització i modificació dels sistemes de registre i avaluació. Com a conseqüència d’aquesta anàlisi, us volem informar d’algunes novetats:

  • Hem establert dues entregues d’informes al llarg del curs: febrer i juny. Aquests períodes ens permeten ajustar-nos al procés natural d’adaptació dels vostres fills i obtenir informació més completa. Establir l’avaluació en funció d’un calendari festiu no té gaire sentit des del punt de vist pedagògic.
  • Us farem arribar un nou model d’informe, amb valoracions més qualitatives i fonamentades en l’assoliment d’habilitats i capacitats proposades en els diferents espais, tallers i ambients que configuren l’organització de l’etapa, tenint com a referent científic més proper les intel·ligències múltiples de Howard Gardner.

Els alumnes de3 anys rebran un informe específic d’adaptació i els seus pares seran convocats a una reunió de grup el proper dimarts 13 de desembre de 2016.

Tota aquesta informació és ampliada amb les entrevistes individuals amb els tutors i amb les reunions generals d’aula. A més, sabeu que els mestres d’infantil reben i acomiaden els infants cada dia i posen a la vostra disposició informacions puntuals de la jornada que puguin ser importants.

Atentament,

L’equip d’infantil

Darreres
notícies

Valoració intercanvi Escola Gavina 1r ESO 2017
19 maig 2017
Circulars, Projectes, Secundària

Segona reunió informativa orientació, 4t d’ESO. Curs 2016-2017
17 maig 2017
Circulars, Pares i mares, Secundària

Encara queden places a l’escola d’estiu!. Curs 2016-2017
17 maig 2017
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Comiat 5 anys. Curs 2016-2017
15 maig 2017
Circulars, Infantil, Pares i mares