Facebook   Twitter

02 desembre 2016

Informes Infantil. Curs 2016-2017

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolgudes famílies,

Tal com us informàrem a la primera reunió de pares d’aquest curs, un dels objectius prioritaris de l’equip d’infantil és la revisió, actualització i modificació dels sistemes de registre i avaluació. Com a conseqüència d’aquesta anàlisi, us volem informar d’algunes novetats:

  • Hem establert dues entregues d’informes al llarg del curs: febrer i juny. Aquests períodes ens permeten ajustar-nos al procés natural d’adaptació dels vostres fills i obtenir informació més completa. Establir l’avaluació en funció d’un calendari festiu no té gaire sentit des del punt de vist pedagògic.
  • Us farem arribar un nou model d’informe, amb valoracions més qualitatives i fonamentades en l’assoliment d’habilitats i capacitats proposades en els diferents espais, tallers i ambients que configuren l’organització de l’etapa, tenint com a referent científic més proper les intel·ligències múltiples de Howard Gardner.

Els alumnes de3 anys rebran un informe específic d’adaptació i els seus pares seran convocats a una reunió de grup el proper dimarts 13 de desembre de 2016.

Tota aquesta informació és ampliada amb les entrevistes individuals amb els tutors i amb les reunions generals d’aula. A més, sabeu que els mestres d’infantil reben i acomiaden els infants cada dia i posen a la vostra disposició informacions puntuals de la jornada que puguin ser importants.

Atentament,

L’equip d’infantil

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides