Facebook   Twitter

10 març 2023

Intercanvi escola Gavina. Curs 2022-2023

Circulars, Esdeveniments, Secundària

Benvolgudes famílies,

Estam d’enhorabona! Recuperem un projecte cooperatiu que agermana les nostres escoles: l’intercanvi Mata de Jonc + Escola Gavina. Ben aviat, els joves valencians i les joves valencianes, agafaran un vaixell que els durà a terres mallorquines. I al llarg de cinc dies conviuran amb joves mallorquins i mallorquines Al maig, seran els matajonquers i matajonqueres els que viatjaran a terres valencianes per retrobar-se amb els gaviners i gavineres.

Les famílies, sens dubte, hi jugueu un paper fonamental. Sense la confiança que dipositeu en l’equip docent dels vostres fills i filles, que amb il·lusió, nervis i emoció ja han començat a teixir els primers vincles, no seria possible reprendre aquesta experiència.

Parlar d’aquest intercanvi suposa expressar un munt de conceptes que, ves per on, basteixen tots dos projectes educatius: convivència, vincle, repte, llengua, cultura, esforç, territori, identitat, cooperació, aprenentatge, compromís, vida, amistat, natura, coneixement, afecte, autonomia, història... I amb tot plegat volem fer real el dret dels nostres joves a viure l’ESCOLA, així, en majúscules.

Des de tots dos pobles de la Mediterrània, rebeu-ne una forta abraçada,

L’escola Mata de Jonc

L’escola Gavina

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides