Facebook   Twitter

14 octubre 2011

M’agrada llegir

Infantil, Pares i mares, Primària, Projectes, Secundària

Quan comença l’escola, molts nins tenen unes jornades prou llargues, amb uns horaris ben atapeïts, han d’anar a dormir d’hora, s’han d’aixecar prest i el dia resta ple d’activitats. S’han esvaït aquelles hores llargues després de dinar, amb aquella calor que no els deixava sortir al carrer, perquè feia massa sol i també s’ha acabat llegir fins a tenir-ne ganes. Si, a més a més, tenien la sort d’agafar aquella història que els enganxava i volien, de totes totes, saber com acabava era com donar corda a un rellotge, llegien sense aturar.

Ara ve la pregunta: Per què m’agrada llegir?

Perquè amb els llibres he pogut viatjar a mons de fantasia, he recorregut molts països on no sé si aniré mai; a vegades, m’he enamorat d’un protagonista... I, perquè no dir-ho, tot plegat ens permet viure un món ple d’emocions. Però també m’agrada que me contin històries, rondalles, m’agrada escoltar quan qualcú llegeix en veu alta i més....

Tot plegat em diverteix molt i crec que aquesta passió es transmet a través de la família, els amics, quan parlen dels llibres que han llegit, i, per ventura, també l’escola. Per això crec que ha arribat l’hora d’engegar els mecanismes necessaris per potenciar aquestes ganes de llegir que ben segur ens portaran a:

  • Augmentar el vocabulari
  • Millorar l’expressió oral i escrita
  • Gaudir de bons moments
  • Desenvolupar la imaginació i la creativitat

I tantes i tantes coses a les quals val la pena dedicar tot el temps que faci falta. Si voleu passar molt de gust, visitau aquesta biblioteca.

Darreres
notícies

Recollida de roba per a SOS Mamás. Curs 2021-2022
14 gener 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comunicació de positius COVID-19. Informació actualitzada 14 de gener. Curs 2021-2022
14 gener 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Menú de gener. Curs 2021-2022
22 desembre 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Representants Consell Escolar. Curs 2021-2022
21 desembre 2021
Circulars, Consell Escolar, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO