Facebook   Twitter

04 octubre 2013

Mata RADIO, TAEKWONDO i molt més!!

Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Les activitats extraescolars han començat amb força i les propostes d’aquest any són molt atractives.

Com vàreu veure, dimecres l’activitat de MATA RÀDIO va començar amb la instal·lació de l’estudi just a l’entrada. Na Glòria Franquet, reconeguda professional del periodisme, serà l’encarregada de dirigir la RÀDIO de la nostra escola. Aquí mateix podeu escoltar la promo!!

MP3 - 664.1 kB
Falca Mata Ràdio

Les activitats esportives de cada cop tenen més èxit i el fet de poder competir amb altres escoles (trobades de BÀSQUET i l’equip federat d’HANDBOL) és un factor motivant per als nostres alumnes.

http://www.youtube.com/watch?v=X-N7...

Aquest curs també apostam pel TAEKWONDO amb un formador llicenciat en INEF, amb experiència docent i formació internacional. La primera sessió va ser excitant!!

http://www.youtube.com/watch?v=ll1T...

El BALL MODERN d’aquest curs pinta molt i que molt bé i destacam l’energia de la nova mestra, na Marta, amb experiència a diferents programes de televisió.

http://www.youtube.com/watch?v=khlp...

PSICOMOTRICITAT a Infantil i a 1r cicle de Primària pensam que és una bona opció per continuar el treball iniciat en l’horari lectiu i EXPERIMENTS ens oferirà resoldre les preguntes curioses dels nostres infants.

http://www.youtube.com/watch?v=C-nk...

TEATRE és un valor segur i de cada any té més seguidors. Els actors i actrius matajonquers són un bon planter, sens cap dubte!

BALL DE BOT continua amb la mateixa línia positiva que els anys anteriors i na Carme Cabot, la mestra, s’ha incorporat al nostre equip docent, exemple de la confiança amb els nostres monitors.

I com no, la desitjada BATUKADA comença divendres 11 d’octubre per a tots, pares i fills. De 16 a 17h per als alumnes i de 17 a 18h per a pares i alumnes junts. Què us sembla??

Au idò, quasi res, no??

Darreres
notícies

Sortida a Sóller, 5è de primària i 4 anys. Curs 2022-2023
20 març 2023
Circulars, Menjador, Primària, Sortides

Intercanvi escola Gavina. Curs 2022-2023
10 març 2023
Circulars, Esdeveniments, Secundària

Entrenament femení Club d’Handbol Mata de Jonc. Curs 2022.2023.
06 març 2023
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Subvenció material didàctic. Curs 2022-2023
03 març 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària