Facebook   Twitter

Menjador

El menjador escolar, un espai educatiu

La nostra escola compta amb un servei de menjador del que poden gaudir tots els alumnes matriculats al centre i a la vegada dirigim una oferta pels pares. Té una funció pedagògica i també pretén cobrir certes necessitats organitzatives de les famílies.

Consideram el menjador com un espai educatiu més, dins l’escola, on es transmeten principis i es treballen de manera especial hàbits. Perquè això sigui possible ens hem de implicar tots, professorat, monitors, personal de cuina i pares:

  • La continuïtat i coherència pedagògica la garantim amb la presència dels professors al menjador, la feina a tutoria i el treball des de diferents àrees.
  • Els monitors tenen una funció molt important i per això coneixen els nostres principis i la línia pedagògica de l’escola i quins són els objectius que treballam al menjador.
  • El nostre Centre té una cuina pròpia, pensam que el menjar fet al moment i servit és diferent del que se transporta. Per a garantir la qualitat dels aliments incorporam sempre que sigui possible aliments ecològics i locals. Per a oferir una dieta equilibrada, el menú està controlat per una nutricionista.
  • L’alumne, on més treballa hàbits d’alimentació és a l’àmbit familiar, per aquest motiu demanam la implicació dels pares per a treballar dins una mateixa línia els objectius marcats.
  • També obrim les portes als pares perquè consideram que és una garantia de control del menjador.

Notícies relacionades amb: Menjador

Notícies
relacionades

Menú de juny. Curs 2020-2021
31 maig 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Menú de maig. Curs 2020-2021
30 abril 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Menú d’abril. Curs 2020-2021
25 abril 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Menjador