Facebook   Twitter

16 setembre 2016

Entrades i sortides infantil, 1r cicle de primària i UEEC -Curs 2016-2017

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, UEECO

Entrades i sortides infantil, 1r cicle de primària (1r, 2n i 3r) i UEEC

Benvolgudes famílies,

Amb la intenció d’adaptar-nos a les noves metodologies, anam introduint canvis continuats i sempre acordats entre tots. Al llarg d’aquest procés sempre hem comptat amb la vostra col·laboració i, aquest cop, no serà una excepció.

Us proposam poder dur a terme entrades i recollides més tranquil·les tant al matí com al capvespre. És per això que us proposam la següent organització:

Entrades els matins

Les portes s’obriran a la 8.50h i els vostres fills podran accedir directament a la seva aula, on es trobaran amb el seu mestre. Els alumnes d’infantil trobaran la caseta oberta, mentre que els de 1r cicle de primària i els de la UEEC entraran pel passadís central de l’edifici gran.

Poden entrar sols o acompanyats per vosaltres, però us acomiadareu un cop ells hagin iniciat les rutines del matí. D’aquesta manera teniu accés al seu espai, als seus mestres i al seu entorn en general. Preveim que a les9.10h els pares podeu haver abandonat l’escola.

Els alumnes que fan ús del servei de l’escola matinera quedaran al pati petit fins que s’obrin les portes i podran fer l’entrada amb la resta dels seus companys. El mestre encarregat del servei els avisarà de l’entrada.

Sortides els capvespres

Els alumnes d’infantil us esperaran al pati petit i podeu recollir-los per l’entrada del carrer Pare Antoni Oliver a partir de les 15.55h. A les 16.05h, per raons de seguretat, aquesta porta quedarà tancada i podreu sortir de l’escola per la porta principal.

Els alumnes de 1r cicle de primària us esperaran davall el porxo del pati nou. Podreu accedir-hi per la porta principal a partir de 15.55h i sortir per la porta del carrer Hondures fins a les 16.05h. Per raons de seguretat, aquesta porta quedarà tancada després de l’hora marcada i podreu sortir de l’escola per la porta principal.

Els alumnes de la UEEC us esperaran al pati gran, devora la porta principal, a partir de les 15.55h.

De ben segur que aquesta organització us permetrà poder acomiadar i recollir els vostres fills d’una manera més pausada i en un espai més ample. Totes les portes d’accés estaran controlades per un mestre dins els horaris que us hem explicat.

Esperam poder millorar aquests moments entre tots.

Atentament,

l’equip d’infantil

l’equip de 1r cicle de primària

l’equip de la UEEC

Darreres
notícies

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú febrer. Curs 2023-2024
01 febrer 2024
Menjador, Pares i mares