Facebook   Twitter

11 setembre 2018

Novetats al servei de menjador. Curs 2018-2019

Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Començam un nou curs amb algunes novetats al servei de menjador que volem compartir amb tots vosaltres.

Aquest estiu hem fet algunes reformes a la cuina per tal de modernitzar-la i oferir un millor servei. A més, us presentam uns nous menús que esperam que us agradin i que són revisats per la dietista i nutricionista Maria Colomer, la qual també ens fa l’assessorament dels al·lèrgens. Recordau que heu d’informar als vostres tutors de les intoleràncies o al·lèrgies presentant un justificant mèdic; aquells que ja ho heu fet no és necessari que ho repetiu.

Continuam amb un equip de monitors per tenir cura del vostres fills durant el servei, tant als patis com al menjador, a més de comptar amb la presència de professorat del centre a diferents torns. L’organització del servei per a infantil i primària continua igual, però per als alumnes de secundària hem habilitat una zona d’autoservei, de manera que siguin més autònoms i l’organització del torn sigui més àgil.

Enguany també posam en funcionament un nou servei que anomenam “Divendres, carmanyola!”. Divendres oferim la possibilitat que els alumnes o les famílies que ho desitgin s’enduguin el menú a casa. Podreu comprar els tiquets a secretaria. Per fer-ne ús, basta avisar secretaria abans de les 10 del matí i, a l’hora de dinar, tendreu les carmanyoles preparades.

També aprofitam per recordar-vos que seguim mantenint el servei de menjador de pares i mares des de les 14.30 diàriament. A secretaria, podreu comprar els tiquets. Per utilitzar-lo, avisau a abans de les 12 h i ho trobareu tot preparat al menjador, a la zona d’autoservei.

El servei de bar de les 16h continua en funcionament cada dia, al pati Nou, davant la porta del menjador.

Esperam que tota la comunitat educativa pugui gaudir de totes aquestes novetats que estrenam amb molta il·lusió.

Moltes gràcies i bon inici de curs,

Consell Rector

Darreres
notícies

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú febrer. Curs 2023-2024
01 febrer 2024
Menjador, Pares i mares