Facebook   Twitter

19 octubre 2018

Objectes perduts, comissió de medi ambient. Curs 2018-2019

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Una de les funcions de la comissió de medi ambient és gestionar el tema de la roba i altres objectes que es perden al centre, com ara carmanyoles i torcaboques. Com ja sabeu, al replà de l’escala dels passadís principal hi ha un armari on tothom va deixant el que troba perdut pel centre.

Cada any ens costa molt gestionar aquest espai, ja que s’hi acumula molta roba i objectes que ningú va a cercar. Enguany volem provar una nova proposta, que tal vegada ens ajudi a poder treballar entre tots hàbits de responsabilitat, tant pel que fa als propis objectes, com de respecte cap al medi, aprofitant tot allò que ja tenim, sense donar-ho per perdut i comprar nou material.

Els alumnes de 3r i 4t de primària cada dia revisaran l’armari i repartiran tot allò que tengui nom, fent un recordatori que cada un s’ha de fer responsable de les seves coses. Després, els divendres, de manera quinzenal, ens encarregarem de dur al contenidor de reciclatge o de reutilització tot allò que encara resti a l’armari.

Us demanam la vostra col·laboració anant a revisar l’armari amb els vostres fills i marcant amb el nom la roba i altres objectes, com les carmanyoles o els torcaboques.

Agraïm la vostra col·laboració.

Comissió de medi ambient

Darreres
notícies

Informació casos d’impetigen. Curs 2018-2019
13 novembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària

Nom de les classes. Curs 2018-2019
13 novembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Taller de cuina de novembre. Curs 2018-2019
07 novembre 2018
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària

Exposició objectes de ferro. Curs 2018-2019
06 novembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares