Facebook   Twitter

22 octubre 2015

Oompa-Loompas

Biblioteca, Pares i mares, Primària, Projectes

El 2016 farà 100 anys del naixement de Roald Dahl i, com a nom de classe, havíem de triar un títol de llibre o un personatge d’aquest autor.

Vàrem mirar a la seva web, hi vérem les portades de diferents llibres i descobrírem que era l’autor de Charlie i la fàbrica de xocolata, que el curs passat na Carme ens havia llegit en castellà.

En Lluc va dur quatre llibres, na Carme, dos i a biblioteca ens en deixaren cinc més.

Vàrem llegir el primer capítol de Les Bruixes i de Charlie i el gran ascensor de vidre, la continuació de Charlie i la fàbrica de xocolata, i també llegírem el resum de tots els llibres que ens havien deixat.

Cadascú a casa va triar el nom que li agradaria per a la classe i l’endemà en parlàrem tots junts. Férem una roda de paraules, passant-nos una espelma que ens servia per tenir el torn de paraula, i qui volia donava arguments per convèncer que aquella proposta era la millor. Férem tota la roda i tothom qui va parlar demanava el vot per als Oompa-Loompas, així que no vàrem haver de fer votacions. Una vegada escoltats els arguments no hi havia més propostes.

Avui ens presentam com a OOMPA-LOOMPAS.

Aquesta és una il·lustració dels Oompa-Loompas feta per Quentin Blake, qui va posar les imatges a 19 llibres de Roald Dahl.

Darreres
notícies

Carnestoltes. Curs 2022-2023.
02 febrer 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Visita exposició Idees rodones 5è i 6è de primària. Curs 2022-2023.
02 febrer 2023
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Simulacre d’evacuació. Curs 2022-2023
01 febrer 2023
Circulars, Infantil, Primària, Secundària, UEECO

Concurs literari. Curs 2022-2023
01 febrer 2023
Biblioteca, Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO