24 novembre 2013
Tot va començar quan descobrírem que els rosaris ensucrats eren un enfilall de dolços ben típics a Mallorca! Quina casualitat, un enfilall, com el nostre nom de classe! Idò feim rosaris? Però si en feim, amb quin dolços?
La tradició ens diu que els dolços més típics per fer aquests rosaris són els panellets. Hem recordat que l’any passat a la caseta ja en férem. Ens sembla bona idea això de fer panellets... Ara bé, si volem fer panellets, primer de tot haurem de cercar una bona recepta.
No penseu que això de fer panellets ha estat una tasca senzilla. Tot el contrari, ens ha suposat un bon esforç!
Per començar hem hagut de llegir la recepta per conèixer bé els ingredients que necessitàvem i saber quines passes havíem de seguir.
Hem hagut d’utilitzar les nostres habilitats manipulatives amb precisió per manejar la massa i col·locar les boletes a les safates que aniran al forn.
I ara la tasca més difícil... tenir molta paciència perquè els panellets s’han de coure i refredar bé abans d’enfilar. I en aquest cas l’espera havia de ser de dos dies! Però tot arriba i dimecres tot estava preparat per enfilar els rosaris. Els nostres panellets havien quedat boníssims i a les safates trobàrem una sorpresa ben dolça que donaria el toc de color.
Preparàrem el fil i l’agulla...
I la resta va ser bufar i fer ampolles! Mirau si no quins rosaris més lluïts!
Sortida a Sóller, 5è de primària i 4 anys. Curs 2022-2023
20 març 2023
Circulars, Menjador, Primària, Sortides
Intercanvi escola Gavina. Curs 2022-2023
10 març 2023
Circulars, Esdeveniments, Secundària
Entrenament femení Club d’Handbol Mata de Jonc. Curs 2022.2023.
06 març 2023
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
Subvenció material didàctic. Curs 2022-2023
03 març 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària