Facebook   Twitter

18 juny 2012

Primera oferta Activitats Extraescolars - Curs 2012-2013

Benvolguts pares i mares,

En resposta a la vostra sol·licitud, us feim arribar la proposta d’activitats extraescolars per al curs 2012-2013. Som conscients que els al·lots també realitzen activitats fora del centre i que disposar d’aquesta informació contribuirà a facilitar l’organització familiar. Si ens arriben noves propostes, el programa que avui us presentam es podrà ampliar.

La proposta és fruit d’un gran esforç per oferir-vos activitats molt diverses i de qualitat. Així, hem programat a totes les etapes activitats que, tot i mantenir el caire lúdic que les caracteritza, afavoreixin el desenvolupament físic, artístic i intel·lectual dels vostres fills.

Veureu que, tot i que l’alumnat d’ESO és el més reticent a fer activitats al centre, hem ampliat l’oferta a ells destinada. Això és així perquè entenem que el que els ofereix l’escola no sempre ho podran trobar a fora, com en el cas de les activitats de cinema i ràdio. A més, l’horari de sortida potser és diferent als diferents nivells. Per tal que en puguin gaudir, el centre els oferirà un espai on podran estudiar fins a l’hora d’inici de les activitats.

Per tal de motivar els alumnes, aquesta darrera setmana de juny els alumnes d’ESO han fet un tast de l’activitat de cinema i els de primària s’iniciaran en les tècniques d’animació.

Atès que no sempre és fàcil transmetre-vos els objectius específics que es treballaran en els tallers a través d’una circular, al mes de setembre organitzarem una reunió amb els monitors responsables de cada activitat, per tal que els conegueu i us puguin explicar els continguts bàsics que treballaran al llarg del curs.

En darrer lloc, us informam que treballem en l’organització d’un taller de batucada dirigit a pares, alumnes i mestres.

Esperam que la proposta sigui del vostre gust (veure arxiu adjunt).

Atentament,

La Direcció

Magdalena Cabot

El coordinador

Fede Sbert

Gerència

Joan Core

PDF - 157.1 kB
Primera oferta Activitats Extraescolars - Curs 2012-2013

Darreres
notícies

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú febrer. Curs 2023-2024
01 febrer 2024
Menjador, Pares i mares