Facebook   Twitter

15 juny 2012

Programa Reutilització Llibres de Text Curs 2011-2012

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

El passat dimarts dia 12 de juny, a la darrera sessió del Consell Escolar, es donà a conèixer la quantia del deute que a hores d’ara la Conselleria d’Educació manté amb l’escola i que ha arribat als 115.000€.

Entre d’altres partides, està pendent el pagament de la subvenció destinada al programa de reutilització de llibres, que puja a un total de 4650€, i que suposava un descompte de 75€ per a cada alumne adscrit al programa.

Segons les darreres informacions que ens han arribat des de la Conselleria, la resolució està en mans del departament de tresoreria. Ens asseguren que es cobrarà la subvenció, però no saben quan.

Per altra banda, les condicions per a l’aplicació del programa de cara al curs vinent també han canviat: la quantia de la subvenció s’ha vist reduïda a 14€ per a cada alumne de primària i 15€ per als de secundària i el coordinador del programa no podrà disposar de cap hora per a la realització de les tasques de gestió.

Tot el fins ara exposat ens ha duit a prendre aquestes decisions.

D’una banda, la no continuïtat del programa al nostre centre; d’altra, el cobrament a les famílies dels doblers assignats a cada alumne de primària per al curs 2011-2012, ja que, tot i que l’escola ha pogut fer front al pagament dels seus proveïdors, no pot seguir assumint aquestes despeses.

El pagament es realitzarà en tres terminis de 25€ durant tres mesos. Les famílies que tenen més d’un fill adscrit al programa podran fer el pagament de forma consecutiva (primer un fill i després l’altre).

Com a conseqüència, els llibres passaran a ser propietat de l’alumne i, en acabar el curs, se’ls podran dur a casa.

De manera automàtica, quan la Conselleria liquidi el deute que té amb l’escola per aquest concepte, els doblers aportats us seran retornats. També els alumnes de secundària rebran la subvenció que els pertocava en acabar aquest curs.

Lamentam enormement la situació, confiam que pugueu entendre les circumstàncies que ens obliguen a prendre aquestes decisions i esperam poder comunicar-vos el més aviat possible la resolució del conflicte.

Agraïm el vostre suport,

L’Equip Directiu

PDF - 116.8 kB

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides