Facebook   Twitter

20 juny 2013

Proposta activitats extraescolars - Curs 2013-2014

Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolguts pares i mares,

En resposta a la vostra sol·licitud, us feim arribar la proposta d’activitats extraescolars per al curs 2013-2014 (veure arxiu adjunt). Som conscients que els al·lots també realitzen activitats fora del centre i que disposar d’aquesta informació contribuirà a facilitar l’organització familiar. Si ens arriben noves propostes, el programa que avui us presentam es podrà ampliar.

La proposta és fruit d’un gran esforç per oferir-vos activitats molt diverses i de qualitat. Així, hem programat a totes les etapes activitats que, tot i mantenir el caire lúdic que les caracteritza, afavoreixin el desenvolupament físic, artístic i intel·lectual dels vostres fills.

Veureu que, tot i que l’alumnat d’ESO és el més reticent a fer activitats al centre, hem ampliat l’oferta destinada a ells. Això és així perquè entenem que el que els ofereix l’escola no sempre ho podran trobar a fora. A més, l’horari de sortida potser és diferent als diferents nivells. Per tal que en puguin gaudir, el centre els oferirà un espai on podran estudiar fins a l’hora d’inici de les activitats.

Atès que no sempre és fàcil transmetre-vos els objectius específics que es treballaran en els tallers a través d’una circular, al mes de setembre organitzarem una reunió amb els monitors responsables de cada activitat, per tal que els conegueu i us puguin explicar els continguts bàsics que treballaran al llarg del curs.

Esperam que la proposta sigui del vostre gust.

Atentament,

La Direcció

Magdalena Cabot

El coordinador

Fede Sbert

Gerència

Joan Core

PDF - 101.7 kB
Proposta activitats extraescolars - Curs 2013-2014

Darreres
notícies

Menús Escola d’estiu 2018
24 juny 2018
Circulars

Proposta activitats extraescolars curs 18-19
21 juny 2018
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Informació darrer dia i festa final de curs 2017-2018
19 juny 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Venda de llibres i material. Curs 2018-2019
18 juny 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO