https://www.high-endrolex.com/15

Proves IAQSE 3r de primària Curs 14-15 - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

19 març 2015

Proves IAQSE 3r de primària Curs 14-15

Circulars, Pares i mares, Primària

Benvolguts pares i benvolgudes mares, Us informam que el proper dia 19 i 20 de maig es durà a terme l’avaluació de diagnòstic de les competències bàsiques (proves IAQSE) assolides per l’alumnat de 3r de primària a les àrees de llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès) i matemàtiques. Les proves són proposades per la Conselleria d’Educació i per l’Institut d’Avaluació i Qualitat del sistema educatiu.

Amb la finalitat de poder obtenir el màxim d’informació possible de les famílies i perquè, entre d’altres variables, puguin disposar d’un índex socioeconòmic i cultural el més ajustat possible a la composició socials del nostre alumnat, heu d’emplenar un qüestionari com a família. De la mateixa manera ho farà el vostre fill o filla a l’escola, com a alumne del centre i tots els mestres de l’etapa de primària.

Aquest qüestionari es pot fer per via telemàtica o en paper. A la secretaria del centre trobareu un exemplar per a cada família, un codi d’usuari per poder fer-ho on-line, les instruccions i el termini màxim d’entrega. Des de l’escola us agrairíem que, dins les vostres possibilitats, ho féssiu telemàticament, si això no és possible ho podeu fer en paper i entregar-ho a secretaria abans de dia 25 d’abril.

Per la vostra tranquil·litat i per completar la informació de l’aplicació d’aquestes proves, us convocarem a una reunió després de les vacances de Pasqua. Adjuntam a aquesta circular la informació adreçada a les famílies que des de l’Institut d’Avaluació i Qualitat ens han fet arribat.

Si teniu algun dubte, adreçau-vos a la cap d’estudis de primària de l’escola.

Atentament,

Carme Ronda

cap d’estudis de primària

PDF - 313.8 kB

Darreres
notícies

Final de curs. Curs 2023-2024
14 juny 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària

Afa: festa final de curs. Curs 2023-2024
07 juny 2024
Circulars, Esdeveniments

Comiat 6è de primària. Curs 2023-2024
06 juny 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares, Primària

Concert Coral Final de curs. Curs 2023-2024
04 juny 2024
Circulars, Esdeveniments, Extraescolars, Pares i mares

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15