Facebook   Twitter

14 gener 2022

Recollida de roba per a SOS Mamás. Curs 2021-2022

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Així com vàrem acordar a les reunions de l’AFA, aquest tercer trimestre, a partir de dia 17 de gener, es farà una recollida per a SOS Mamás, associació que va néixer amb l’objectiu de donar suport material a mares necessitades per atendre el seu nadó. Actualment ajuda més de 2000 famílies de Mallorca i recull tot tipus de productes que aquestes demanen.

N’Ascen és una de les seves fundadores, ara directora i ànima de l’associació. La trobam asseguda, rodejada de voluntàries, a un dels seus magatzems situat al carrer de General Riera, centre també de recollida i atenció, i ens rep amb un gran somriure. Allà atenen nombroses sol·licituds dels serveis socials. Manifesta que sempre hi ha necessitats i que, darrere les demandes, sempre hi ha un treballador social. Està orgullosa de la feina seriosa que duen a terme i s’emociona quan arriba algú i fa un donatiu. També ho fa quan nosaltres ens presentam i ens oferim a col·laborar amb l’associació durant aquests tres mesos.

SOS Mamás ens demana, sobretot, roba per a edats compreses entre 4 i 14 anys, així com roba per a premamàs. És molt important entregar la roba neta i ben plegada. A l’entrada de l’escola trobareu un cofre on podreu dipositar la roba.

Com sempre, esperam la vostra col·laboració.

Moltes gràcies, famílies!

AFA Mata de Jonc

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides