Facebook   Twitter

14 gener 2022

Recollida de roba per a SOS Mamás. Curs 2021-2022

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Així com vàrem acordar a les reunions de l’AFA, aquest tercer trimestre, a partir de dia 17 de gener, es farà una recollida per a SOS Mamás, associació que va néixer amb l’objectiu de donar suport material a mares necessitades per atendre el seu nadó. Actualment ajuda més de 2000 famílies de Mallorca i recull tot tipus de productes que aquestes demanen.

N’Ascen és una de les seves fundadores, ara directora i ànima de l’associació. La trobam asseguda, rodejada de voluntàries, a un dels seus magatzems situat al carrer de General Riera, centre també de recollida i atenció, i ens rep amb un gran somriure. Allà atenen nombroses sol·licituds dels serveis socials. Manifesta que sempre hi ha necessitats i que, darrere les demandes, sempre hi ha un treballador social. Està orgullosa de la feina seriosa que duen a terme i s’emociona quan arriba algú i fa un donatiu. També ho fa quan nosaltres ens presentam i ens oferim a col·laborar amb l’associació durant aquests tres mesos.

SOS Mamás ens demana, sobretot, roba per a edats compreses entre 4 i 14 anys, així com roba per a premamàs. És molt important entregar la roba neta i ben plegada. A l’entrada de l’escola trobareu un cofre on podreu dipositar la roba.

Com sempre, esperam la vostra col·laboració.

Moltes gràcies, famílies!

AFA Mata de Jonc

Darreres
notícies

Sortida al Baluard 5è i 6è de PRIMÀRIA
30 novembre 2022
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Menú desembre. Curs 2022-2023
28 novembre 2022
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Viatge 2n d’ESO. Curs 2022-2023
23 novembre 2022
Circulars, Pares i mares, Secundària, Sortides

Sortida al Baluard 3r i 4t de PRIMÀRIA
21 novembre 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, Sortides, UEECO