Facebook   Twitter

14 gener 2022

Recollida de roba per a SOS Mamás. Curs 2021-2022

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Així com vàrem acordar a les reunions de l’AFA, aquest tercer trimestre, a partir de dia 17 de gener, es farà una recollida per a SOS Mamás, associació que va néixer amb l’objectiu de donar suport material a mares necessitades per atendre el seu nadó. Actualment ajuda més de 2000 famílies de Mallorca i recull tot tipus de productes que aquestes demanen.

N’Ascen és una de les seves fundadores, ara directora i ànima de l’associació. La trobam asseguda, rodejada de voluntàries, a un dels seus magatzems situat al carrer de General Riera, centre també de recollida i atenció, i ens rep amb un gran somriure. Allà atenen nombroses sol·licituds dels serveis socials. Manifesta que sempre hi ha necessitats i que, darrere les demandes, sempre hi ha un treballador social. Està orgullosa de la feina seriosa que duen a terme i s’emociona quan arriba algú i fa un donatiu. També ho fa quan nosaltres ens presentam i ens oferim a col·laborar amb l’associació durant aquests tres mesos.

SOS Mamás ens demana, sobretot, roba per a edats compreses entre 4 i 14 anys, així com roba per a premamàs. És molt important entregar la roba neta i ben plegada. A l’entrada de l’escola trobareu un cofre on podreu dipositar la roba.

Com sempre, esperam la vostra col·laboració.

Moltes gràcies, famílies!

AFA Mata de Jonc

Darreres
notícies

Proposta activitats extraescolars. Curs 2022-2023
29 juny 2022
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Llibres i material curs 2022-2023
23 juny 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Recomanacions literàries per l’estiu.
22 juny 2022
Biblioteca, Circulars

Llistes DEFINITIVES procès admissiò. Curs 2022-2023
22 juny 2022
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO