Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Llibres i material. Curs 2021-2022
22 juny 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comiat curs 2020-2021
22 juny 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sortida a Can Pastilla, UEECO. Curs 2020-2021
18 juny 2021
Circulars, Pares i mares, UEECO

Jornada continuada 22 de juny. Curs 2020-2021
17 juny 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO