Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Sortida Comuna de Valldemossa, 1r cicle de primària. Curs 2020-2021
04 març 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú de març. Curs 2020-2021
24 febrer 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021
10 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

VII Concurs literari de Sant Jordi. Curs 2020-2021
09 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO