Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Sortida a Sóller, 5è de primària i 4 anys. Curs 2022-2023
20 març 2023
Circulars, Menjador, Primària, Sortides

Intercanvi escola Gavina. Curs 2022-2023
10 març 2023
Circulars, Esdeveniments, Secundària

Entrenament femení Club d’Handbol Mata de Jonc. Curs 2022.2023.
06 març 2023
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Subvenció material didàctic. Curs 2022-2023
03 març 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària