Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Pressupost i horaris, viatge 4t ESO. Curs 2017-2018
22 febrer 2018
Circulars, Pares i mares, Secundària

Reunió de pares, 1r d’ESO. Intercanvi Escola Gavina. Curs 2017-2018
22 febrer 2018
Pares i mares, Secundària

Jornades de PORTES OBERTES. Curs 2017-2018
22 febrer 2018
Infantil, Pares i mares

Taller de cuina de febrer. Curs 2017-2018
21 febrer 2018
Circulars, Extraescolars, Infantil, Primària