Facebook   Twitter

09 novembre 2012

Sam Francis a 1r de primària

Primària

Aquest curs, a 1r de primària estam ben decidits a fer-nos grans. Volem escriure, volem llegir, volem sumar, volem restar i volem aprendre a cuidar dels nostres companys i mestres.

Pensam que entre tots i durant tot el curs haurem de fer un gran esforç per aconseguir fer el bot de la caseta a 1r de primària, però estam segurs que amb molta feina i bona cara ho aconseguirem.

Per començar a situar-nos, vàrem decidir entre tots com fer-nos la foto de grup i va sorgir la possibilitat de crear la paraula, primer amb lletres formades amb el nostre cos, i aquest és el resultat:

Segurament a final de curs ja en sabrem fer més de paraules!!!

I com ja sabeu, el fil conductor d’aquest nou curs són els quadres. Després de fer una bona recerca i de treballar diferents obres ens vàrem decidir per una obra d’un pintor californià, Sam Francis, que juntament amb Pollock és un dels pintors representants de l’expressionisme abstracte.

Pensam que aquest quadre forma part de l’obra que aquest pintor va desenvolupar durant l’any 1975.

Seguint la tendència dels autors de l’expressionisme abstracte, les seves obres no tenen títol, cosa que ens ha donat peu a iniciar diferents treballs.

De tant en tant, quan tenguem notícies i noves coses que contar, us anirem informant.

Ah, per cert, si cada cop que ens veis ens trobau una mica canviats, no ho dubteu, és que ens estam fent més alts, més grans i més responsables.

Bon curs a tots!!!

Darreres
notícies

Sortida Alcanada infantil febrer. Curs 2023-2024
21 febrer 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

Acte Palestina. Curs 2023-2024
15 febrer 2024
Circulars, Esdeveniments, Pares i mares

Campament 5è. Reunió famílies. Curs 2023-2024
13 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú febrer. Curs 2023-2024
01 febrer 2024
Menjador, Pares i mares