Facebook   Twitter

11 maig 2012

Seminari de biblioteques escolars

Esdeveniments, Primària, Projectes

Dia 29 d’abril de 2012, es reuniren a la nostra escola els membres del seminari de biblioteques escolars que enguany s’ha organitzat des del CEP. Aquest grup està integrat per professionals del món de l’educació que, en el seu dia a dia, fan feina a les diferents etapes educatives (des de l’Educació Infantil fins al Batxillerat).

El que els uneix és la devoció pels llibres i la literatura i l’afany de transformar les biblioteques dels centres educatius en quelcom més que un espai on s’estotgen llibres.

Al llarg de tot el curs, una vegada cada mes, el seminari s’ha reunit a un centre diferent. Atès que enguany Sant Jordi era una celebració especial per a nosaltres, s’han unit a la festa.

La sessió va començar a les 16.30h amb la participació d’un grup d’alumnes de 4t de primària que explicaren en què consistia la tècnica del kamishibai i ens mostraren els seves dots narratius.

Les roses que els al·lots els regalaren els varen agradar tant, que es va haver d’organitzar un taller pràctic per a la seva elaboració.

Acte seguit, es donaren a conèixer les línies bàsiques del nostre projecte i el grau d’assoliment dels objectius que, per a aquest curs, havia establert la comissió. Quedaren meravellats de tot el que s’ha aconseguit i que no hauria estat possible sense la col·laboració de tots: alumnes, pares, mestres i treballadors de la cooperativa. A la segona part de la sessió, na Mita Jordan que actualment és assessora TIC al Centre de Professors de Palma, va compartir amb els assistents una petita part dels seus infinits coneixements sobre el tema. La seva exposició sobre l’ús de les noves tecnologies de la comunicació dins l’àmbit de les biblioteques escolars fou molt interessant i ha proporcionat als assistents recursos diversos que, ben segur, els seran de gran utilitat per a treballar amb els alumnes (l’edició de llibres digitals, la il·lustració i la interpretació de la imatge, l’escriptura compartida...).

Aquesta era la darrera activitat programada per a la inauguració de la biblioteca però, com podeu veure, ens ha deixat la porta oberta a l’univers.

Darreres
notícies

Detecció precoç hipoacúsia a 1r de primària. Curs 2020-2021
22 octubre 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Calendari eleccions Consell Escolar 2021. Curs 2020-2021
13 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Actualitzacions publicades mesures excepcionals COVID-19
08 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sus a les activitats extraescolars. Curs 2021-2022
08 octubre 2021
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO