Facebook   Twitter

21 octubre 2013

Taula rodona "Tractament de Llegües a l’Escola" Curs 2013-2014

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Dilluns dia 21 d’octubre a les 19:00 i a la Sala Gran de Mata de Jonc, farem una taula rodona per abordar el “Tractament de Llengües a l’Escola”. Aquesta iniciativa respon a l’estratègia d’aquesta APA de mantenir encès el “caliu verd” a través d’actes informatius i reivindicatius. Analitzarem el “Tractament de Llengües” des de les següents perspectives i comptarem amb els següents experts:

• Introducció i revisió del TIL: Amparo Sánchez, mare de dos infants de 5 i 8 anys. Membre de la junta directiva de l’APA i del Consell Escolar de Mata de Jonc.

• Valoració des del punt de vista jurídic: Antoni Amengual, pare de dos infants de 6 i 8 anys, membre de l’APIMA del CEIP Bartomeu Ordines de Consell i advocat.

• Valoració des del punt de vista pedagògic: Bego de la Iglesia, mare de dos infants de 3 i 6 anys, professora contractada doctora al Departament de Pedagogia Aplicada i de l’Educació; Marta Hernández, mare de dos infants de 4 i 6 anys, llicenciada en psicologia i professora associada a la UIB al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació.

• Valoració des del punt de vista lingüístic: (i introducció de noves llengües a l’esnsenyament): Eduard Moyà, pare de dos infants de 3 i 5 anys, coordinador lingüístic del programa de Seccions Europees en anglès de l’IES Calvià i professor del Departament de Llengües Modernes de la UIB; Amalio Arnandis, pare de dos nins de 5 i 7 anys, és professor de llengua anglesa a l’IES Llorenç Garcias i Font d’Artà i coordinador del projecte British Council. També forma part de l’AMIPA del CC Sant Salvador d’Artà.

• Introducció de noves llengües a l’ensenyament: Eduard Moyà i Amalio Arnandis

• Perspectiva educativa – El tractament de les llengües a Mata de Jonc: Magdalena Estelrich, cap d’estudis i professora de llengües estrangeres a secundària de Mata de Jonc.

Pretenem que sigui una sessió molt divulgativa i participativa de forma que podreu formular totes les vostres preguntes i dubtes. Ben segur que la nostra taula d’experts vos les podran resoldre.

Rebeu una cordial salutació,

Junta de l’APA de Mata de Jonc

Darreres
notícies

Sortida Comuna de Valldemossa, 1r cicle de primària. Curs 2020-2021
04 març 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú de març. Curs 2020-2021
24 febrer 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021
10 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

VII Concurs literari de Sant Jordi. Curs 2020-2021
09 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO