Facebook   Twitter

21 octubre 2013

Taula rodona "Tractament de Llegües a l’Escola" Curs 2013-2014

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

Dilluns dia 21 d’octubre a les 19:00 i a la Sala Gran de Mata de Jonc, farem una taula rodona per abordar el “Tractament de Llengües a l’Escola”. Aquesta iniciativa respon a l’estratègia d’aquesta APA de mantenir encès el “caliu verd” a través d’actes informatius i reivindicatius. Analitzarem el “Tractament de Llengües” des de les següents perspectives i comptarem amb els següents experts:

• Introducció i revisió del TIL: Amparo Sánchez, mare de dos infants de 5 i 8 anys. Membre de la junta directiva de l’APA i del Consell Escolar de Mata de Jonc.

• Valoració des del punt de vista jurídic: Antoni Amengual, pare de dos infants de 6 i 8 anys, membre de l’APIMA del CEIP Bartomeu Ordines de Consell i advocat.

• Valoració des del punt de vista pedagògic: Bego de la Iglesia, mare de dos infants de 3 i 6 anys, professora contractada doctora al Departament de Pedagogia Aplicada i de l’Educació; Marta Hernández, mare de dos infants de 4 i 6 anys, llicenciada en psicologia i professora associada a la UIB al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació.

• Valoració des del punt de vista lingüístic: (i introducció de noves llengües a l’esnsenyament): Eduard Moyà, pare de dos infants de 3 i 5 anys, coordinador lingüístic del programa de Seccions Europees en anglès de l’IES Calvià i professor del Departament de Llengües Modernes de la UIB; Amalio Arnandis, pare de dos nins de 5 i 7 anys, és professor de llengua anglesa a l’IES Llorenç Garcias i Font d’Artà i coordinador del projecte British Council. També forma part de l’AMIPA del CC Sant Salvador d’Artà.

• Introducció de noves llengües a l’ensenyament: Eduard Moyà i Amalio Arnandis

• Perspectiva educativa – El tractament de les llengües a Mata de Jonc: Magdalena Estelrich, cap d’estudis i professora de llengües estrangeres a secundària de Mata de Jonc.

Pretenem que sigui una sessió molt divulgativa i participativa de forma que podreu formular totes les vostres preguntes i dubtes. Ben segur que la nostra taula d’experts vos les podran resoldre.

Rebeu una cordial salutació,

Junta de l’APA de Mata de Jonc

Darreres
notícies

Reunió de famílies 3 anys- desembre. Curs 2023-2024
30 novembre 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares

Simulacre d’evacuació. Curs 2023-2024
24 novembre 2023
Circulars, Pares i mares

Afa: formació. Curs 2023-2024
24 novembre 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Avaluació d’aprenentatges. Curs 2023-2024
24 novembre 2023
Circulars, Infantil, Primària, Secundària