08 febrer 2013
Ja sabeu que a l’escola tenim el projecte: El menjador escolar, un espai educatiu. Per això, des de fa uns anys, els mestres entram al menjador per ajudar a desenvolupar el projecte.
Paral·lelament, des de la cooperativa tenim cura dels menús: de controlar el producte, de parar esment en la seva presentació i d’incoporar plats nous cada mes.
El mes de febrer, el plat nou va ser una fabada mel! Aquí teniu el procés d’elaboració.
Enhorabona per a la cuina!
Menú de març. Curs 2020-2021
24 febrer 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021
10 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
VII Concurs literari de Sant Jordi. Curs 2020-2021
09 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
Dessuadores, darrera comanda. Curs 2020-2021
09 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO