Facebook   Twitter

04 desembre 2023

Usuari i contrasenya Gestib. Curs 2023-2024

Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Benvolgudes famílies,

El proper 21 de desembre podreu consultar els informes d’avaluació dels vostres fills i filles mitjançant el Gestib. Per tal de prevenir una acumulació d’incidències, us recomanam que, abans d’aquesta data, proveu d’entrar al Gestib a través de la seva app o a través de la web https://www3.caib.es/xestib/ per comprovar el vostre nom d’usuari i la contrasenya.

Si encara no teniu usuari i en voleu sol·licitar un, heu d’emplenar aquest formulari una sola vegada, encara que tengueu més d’un fill o filla matriculat al centre.

Si heu oblidat la contrasenya, n’heu de sol·licitar un reinici aquí. Si, fent un reinici de contrasenya, us surt un missatge en què us indica que les dades no coincideixen amb les registrades al sistema i que us poseu en contacte amb el centre, escriviu un correu a na Teresa Llompart, la secretària de claustre, a teresa@matadejonc.cat, per a sol·licitar una comprovació de les dades.

Per altra banda, si detectau alguna errada en les vostres dades, l’escriptura del nom o llinatges del vostre fill o filla, enviau igualment un correu a na Teresa Llompart, per poder-ho solucionar.

Atentament,

L’equip directiu

Darreres
notícies

La Molina 4t d’ESO. Curs 2023-2024
28 febrer 2024
Circulars, Secundària, Sortides

Estudi Equip GroWinApp - Universitat de les Illes Balears
28 febrer 2024
Circulars, Pares i mares

Camp d’aprenentatge de Binifaldó 5è. Curs 2023-2024
26 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Es Barcarès 3r de primària. Curs 2023-2024
23 febrer 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides