Facebook   Twitter

21 abril 2013

Aigua, aigua!! Que ve la poli!!

Esdeveniments, Pares i mares, Primària

A la classe de 1r de primària hem tengut una visita molt interessant. El pare de n’Enric i un company seu són policies i han vengut a explicar-nos algunes coses interessants de la seva feina.

Primer de tot ens han demanat si sabíem quina era la seva funció com a policies. Nosaltres hem contestat per agafar els lladres, ajudar a travessar el carrer, perseguir els dolents, per protegir..., però en Mariano, pare de n’Enric, ens ha dit que la seva funció és ajudar la gent, i això està molt bé!

Hem pogut fer preguntes i demanar curiositats. Ens han dit que és molt important saber el nom i cognoms dels nostres pares, així com un telèfon i la nostra adreça, per si qualque dia ens perdem i necessitam demanar ajuda.

Finalment hem anat fins al pati nou i allà hem trobat un furgó policial amb tots els seus accessoris. Hem pogut jugar amb ells i vestir-nos com a vertaders policies: el casc, màscares d’oxigen, l’escut, pujar al furgó, activar les sirenes, posar-nos els protectors, les gorres, agafar el volant, xerrar amb el “walkie-talkie”... A més, els policies ens han explicat com utilitzen cada instrument i per quin motiu. Ha estat molt interessant.

Estàvem molt contents i emocionats i ens ho hem passat genial! Ara ja sabem alguna cosa més sobre aquesta professió i ens ha agradat molt!

Darreres
notícies

Polls a l’escola!
12 desembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Taller de contacontes desembre. Curs 2018-2019
12 desembre 2018
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària

Recollida d’aliments. AMiPA Mata de Jonc i Mallorca Sense Fam. Curs 2018-2019
10 desembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Reunió de pares i mares, 3 anys. Curs 2018-2019
05 desembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares