Facebook   Twitter

09 novembre 2014

Jove orquestra de Kuopio, Finlàndia

Esdeveniments, Infantil, Primària, Secundària, UEECO

POHJANTIEN NUORISOPUHALLINORKESTERI

El passat dijous 23 d’octubre tenguérem el plaer de rebre la visita d’una banda de música juvenil finlandesa -Jove Orquestra de Vent Pohjantien-, que va venir a passar uns dies a Mallorca per conèixer l’illa i fer alguns concerts, entre els quals un a Mata de Jonc i un altre al Conservatori, amb motiu de la inauguració del curs acadèmic.

La majoria tenien entre 13 i 19 anys, però també n’hi havia algun de més jovenet. En total, eren 22 músics i 2 directores, Taina i Marjukka. Ho feren molt i molt bé. Entre d’altres, ens presentaren temes folk finlandesos, bandes sonores i també dues cançons ben conegudes per tots: Old McDonald i Els Simpsons.

Després, els convidàrem a dinar amb nosaltres, però abans els férem un tour pel centre i tenguérem ocasió de parlar amb ells durant una bona estona. Poguérem practicar el nostre anglès i ens contaren coses de la seva ciutat, Kuopio, i també del seu país. Es mostraren molt interessats en la nostra manera de fer feina i ens explicaren que és important reivindicar la música a les escoles, ja que al seu districte és una matèria que també ha patit retallades horàries.

Els va venir de nou que, per dinar, menjàssim dos plats, però tant ells com nosaltres quedàrem molt agraïts de la visita i ens agradarà rebre’ls de nou si qualque dia tornen de gira per aquestes contrades. Uns dies després, ens varen enviar les dues fotos del final, juntament amb una nota d’agraïment.

Darreres
notícies

Vacances de Pasqua. Curs 2019-2020
08 abril 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Roses per Sant Jordi. Curs 2019-2020
08 abril 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Informacions diverses tancament centre, facturació i ajornament reunió. Curs 2019-2020
16 març 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Instruccions de la Conselleria d’Educació per a la suspensió temporal de l’activitat educativa. Curs 2019-2020
13 març 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO