Facebook   Twitter

30 novembre 2016

Benvinguts Binocles

Infantil

Curiositat, tristesa, alegria, enyorança, satisfacció, inseguretat, expectació... són algunes de les moltes sensacions i sentiments que els nous habitants de la caseta han estat experimentant durant aquestes primeres setmanes de contacte amb l’escola.

És un temps de descoberta d’un nou espai, de noves oportunitats, de conèixer altres persones; trobar afinitats, interessos comuns; compartir desitjos, alegries i penes, noves experiències... I a poc a poc anar trobant cadascú el seu lloc dins el grup, dins la caseta, dins l’escola. Acompanyar, compartir i estar al seu costat en l’inici d’aquest camí és la nostra principal funció com a adults, tot amb una actitud d’escolta, respectant ritmes i transmetent la màxima tranquil·litat i seguretat possible.

Per a nosaltres, és important que se sentin segurs, a gust i amb energia per envestir els reptes i oportunitats de conèixer, de compartir, d’experimentar, que els ofereix el dia a dia, i així anar desenvolupant les pròpies capacitats, satisfent necessitats, adquirint coneixements i acumulant vivències que contribuiran al seu creixement i desenvolupament en tots els nivells.

Així és com comença un llarg viatge, ple d’experiències, emocions i aprenentatges, en el qual amb uns bons BINOCLES mirarem ben lluny i farem camí tots plegats SENSE PERDRE EL NORD... Ens hi acompanyau?

Bon viatge!

Darreres
notícies

El rei Carnestoltes diu... Curs 2018-2019
15 febrer 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Reunió de pares i mares de 4t d’ESO. Curs 2018-2019
15 febrer 2019
Circulars, Pares i mares, Secundària

Música als patis. Curs 2018-2019
12 febrer 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Pressupost, horaris i activitats viatge a Granada, 4t d’ESO. Curs 2018-2019
08 febrer 2019
Circulars, Pares i mares, Secundària, Sortides