Facebook   Twitter

30 novembre 2016

Benvinguts Binocles

Infantil

Curiositat, tristesa, alegria, enyorança, satisfacció, inseguretat, expectació... són algunes de les moltes sensacions i sentiments que els nous habitants de la caseta han estat experimentant durant aquestes primeres setmanes de contacte amb l’escola.

És un temps de descoberta d’un nou espai, de noves oportunitats, de conèixer altres persones; trobar afinitats, interessos comuns; compartir desitjos, alegries i penes, noves experiències... I a poc a poc anar trobant cadascú el seu lloc dins el grup, dins la caseta, dins l’escola. Acompanyar, compartir i estar al seu costat en l’inici d’aquest camí és la nostra principal funció com a adults, tot amb una actitud d’escolta, respectant ritmes i transmetent la màxima tranquil·litat i seguretat possible.

Per a nosaltres, és important que se sentin segurs, a gust i amb energia per envestir els reptes i oportunitats de conèixer, de compartir, d’experimentar, que els ofereix el dia a dia, i així anar desenvolupant les pròpies capacitats, satisfent necessitats, adquirint coneixements i acumulant vivències que contribuiran al seu creixement i desenvolupament en tots els nivells.

Així és com comença un llarg viatge, ple d’experiències, emocions i aprenentatges, en el qual amb uns bons BINOCLES mirarem ben lluny i farem camí tots plegats SENSE PERDRE EL NORD... Ens hi acompanyau?

Bon viatge!

Darreres
notícies

Fruita a l’escola. Curs 18-19
15 gener 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària

Canvi dates viatge a València, 6è de primària. Curs 2018-2019
21 desembre 2018
Circulars, Pares i mares, Primària

Menú de gener. Curs 2018-2019
21 desembre 2018
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Xocolatada de Nadal, AMiPA. Curs 2018-2019
18 desembre 2018
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO