Facebook   Twitter

24 gener 2012

Espinagada

Esdeveniments, Menjador, Primària

Dia 16 de gener, al passadís de tercer cicle de Primària, s’escoltava: Antòniaaaa!
- Ara no puc parlar amb vosaltres, n’Aina m’espera per fer espinagades, ja ens veurem a les tres. A les tres, na Maria i n’Aina Medina ja havien anat a demanar a la cuina:
- Què és una espinagada?
- És un menjar típic de les festes de Sant Antoni.
- On és fa?
- Als pobles del voltant de S’Albufera, Sa Pobla, Muro...

Quan ens trobàrem ja hi havia més preguntes, tantes que per assaciar la seva curiositat, he pensat que res millor que donar-vos la recepta.

INGREDIENTS:

PASTA. Mitja mesura d’oli, una mesura d’aigua i la farina que es beu.

PEIX. Una anguila o gató, espinacs, sofrits, pèsols.

CARN. Llom, col, col-i-flor, ceba i panses.

Per fer la pasta, posam primer l’oli, hi afegim l’aigua i anam posant la farina fins que obtenim una pasta fluixeta però que no s’aferra. Damunt la taula escampam farina i galeta picada, abans de posar-hi a damunt la pasta.

Per al farcit, tallam les verdures en juliana i quan siguin ben eixutes les trempam amb oli, pebre bo i pebre bord. Han de ser un poc coents.

BON PROFIT I VISCA SANT ANTONI !

Darreres
notícies

Reunió de pares i mares de 1r d’ESO. Intercanvi amb l’Escola Gavina. Curs 2018-2019
12 març 2019
Circulars, Pares i mares, Secundària

Ajornat el taller de cuina de març. Curs 2018-2019
11 març 2019
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària

Procés d’escolarització per al curs 2019-2020
11 març 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Xerrada organitzada per l’AMIPA a càrrec de Pepa Horno. Curs 2018-2019
11 març 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO