Facebook   Twitter

02 desembre 2016

Informes Infantil. Curs 2016-2017

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolgudes famílies,

Tal com us informàrem a la primera reunió de pares d’aquest curs, un dels objectius prioritaris de l’equip d’infantil és la revisió, actualització i modificació dels sistemes de registre i avaluació. Com a conseqüència d’aquesta anàlisi, us volem informar d’algunes novetats:

  • Hem establert dues entregues d’informes al llarg del curs: febrer i juny. Aquests períodes ens permeten ajustar-nos al procés natural d’adaptació dels vostres fills i obtenir informació més completa. Establir l’avaluació en funció d’un calendari festiu no té gaire sentit des del punt de vist pedagògic.
  • Us farem arribar un nou model d’informe, amb valoracions més qualitatives i fonamentades en l’assoliment d’habilitats i capacitats proposades en els diferents espais, tallers i ambients que configuren l’organització de l’etapa, tenint com a referent científic més proper les intel·ligències múltiples de Howard Gardner.

Els alumnes de3 anys rebran un informe específic d’adaptació i els seus pares seran convocats a una reunió de grup el proper dimarts 13 de desembre de 2016.

Tota aquesta informació és ampliada amb les entrevistes individuals amb els tutors i amb les reunions generals d’aula. A més, sabeu que els mestres d’infantil reben i acomiaden els infants cada dia i posen a la vostra disposició informacions puntuals de la jornada que puguin ser importants.

Atentament,

L’equip d’infantil

Darreres
notícies

Matèries pendents setembre 2019
09 juliol 2019

Final de curs 2019
25 juny 2019

Llibres i material Curs 2019-2020
18 juny 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comanda material curs 2019-2020
18 juny 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO