Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Sortides 2n trimestre. Curs 2019-2020
06 juliol 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, Sortides, UEECO

CONSULTA LLISTES PROVISIONALS SOL·LICITUDS CURS 20-21
30 juny 2020
Circulars

Llibres i material. Curs 2020-2021
25 juny 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comiat i bon estiu famílies! Curs 2019-2020
19 juny 2020
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO