Facebook   Twitter

06 desembre 2012

Salut i alimentació

Fundació, Projectes, Secundària

Una alimentació equilibrada, variada i adequada a les necessitats de cada persona és la base per a una bona salut.

Però, a més a més, hem de tenir en compte que la manipulació sigui higiènicament correcta i hem de fer una bona selecció dels productes mitjançant la lectura de les etiquetes.

Els alumnes de 2n d’ESO hem tractat tots aquests aspectes de l’alimentació i també hem fet un taller de cuina on hem elaborat una pizza vegetal.

Si voleu veure com ho hem passat i quin ha estat el resultat, podeu veure una selecció de fotos que hem fet.

Darreres
notícies

Matèries pendents setembre 2019
09 juliol 2019

Final de curs 2019
25 juny 2019

Llibres i material Curs 2019-2020
18 juny 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Comanda material curs 2019-2020
18 juny 2019
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO