Facebook   Twitter

15 gener 2014

Ambients a 3 anys Curs 2013-2014

Circulars, Infantil, Pares i mares, Projectes

Benvolguts/des pares i mares,

Ja som al segon trimestre, i amb aquest, iniciam una nova activitat durant l’horari d’horabaixa. Tots els dimarts, dimecres i dijous, els/les vostres fills/es participaran als ambients d’aprenentatge que duem a terme a la caseta des del curs passat.

El treball per ambients consisteix a crear espais temàtics destinats a que els infants hi realitzin una determinada acció o activitat de manera lliure,on cada infant troba la manera d’actuar segons el seu estat de maduració i les seves necessitats. Així, troben espais destinats al taller de plàstica (Taller art), joc simbòlic (Jugam a ser), construcció (Peça a peça), manipulació (Prova-ho) i contacontes, lectoescriptura... (Fàbrica de paraules). Amb la reorganització durant el treball per ambients, s’aconsegueix un espai més ric, motivador, amb grups més reduïts, que permeten la relació amb infants de diferents edats. És possible que més endavant l’equip d’infantil organitzi un taller-reunió per a pares i mares, per tal d’ampliar aquesta informació que ara rebeu.

És moment ara, de recordar-vos que, per l’ambient de peça a peça, necessitam un quadern de dibuix mida Din-A 4 (quartilla). Pel que fa a la resta d’ambients (que ja tenen molt de material per ara), us anirem demanant cosetes durant tot el curs. Per a l’ambient més experimental i manipulatiu (prova-ho) us vàrem demanar unes botes d’aigua: Aquestes només les haureu de dur quan vos ho demanem, no cal que siguin sempre a l’escola. Us avisarem sempre que facin falta. És important (sempre ho ha estat) que els/les vostres fills/es duguin la bata i tovallola entre altres, ja que durant el treball per ambients es fan molt necessaris.

Aprofit per deixar-vos una llista de material que fa falta per la classe dels garbells:

  • Botelles petites de iogurt per beure, de nata, amb tap de rosca.
  • Claus de diferents mides, formes...

Gràcies per endavant,

Antònia Mesquida.

Darreres
notícies

Campament 1r i 2n de primària. Curs 2022-2023
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Ajuts de menjador escolar 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Menjador, Pares i mares

Optativa 2n ESO 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Secundària

Optativa 1r ESO 2023-2024
01 juny 2023
Circulars, Pares i mares, Primària