Facebook   Twitter

22 setembre 2011

Els més petits ens presentam

Infantil

A la classe de 3 anys encara no som un grup. Som 26 individualitats que a estones ploram, a estones jugam i començam a conèixer els que tenim per devora. Per això, ens volem presentar un per un.

Instruccions per als pares d’aquesta classe, si teniu una estoneta: 1r. Mirau amb el vostre fill aquestes fotos. 2n. Demanau-li si coneix les cares. Amb qui li agrada jugar. Devora qui dina. Qui dorm devora ell 3r. Escoltau el que vos conti. Conversau amb ell. Si se sent escoltat, vos voldrà contar coses, si conta coses aprèn a parlar, se sent content. Viviu l’escola amb el vostre fill!!!!

Me diuen Aina. Tenc una germana a primer de primària, na Júlia. Som molt xerradora i m’agrada contar històries. M’agrada enfilar-me, jugar a cuinetes, a metges i a perruqueres. La meva germana és una gran companya de joc.

Som na Jana. El meu papà venia a escola a Mata de Jonc i el meu germà gran, en Miquel, és a la classe de 5 anys. Tenc un germà més petit i qualque vegada això em fa plorera! Jo no havia anat mai a escola i aquesta m’ha agradat molt. Som afectuosa i cantadora.

Jo nom Ariadna Amengual. Tenc una germana gran a la classe de 5 anys que li diuen Sabina i un germà petitó que nom Tomeu. M’agrada jugar a cuinetes, a pepes, els contes... també els dibuixos animats i les lluites... i el gelat de vainilla. El grans diuen que tenc caràcter i que som un poc caparruda.

Som na Irene. El meu germà Colau fa 5è de primària. La meva padrina Antonia Lara feia feina en aquesta escola, és amiga de n’Antònia Munar. Som xerradora, moguda i quan vull simpàtica. M’agraden molt els contes i els cotxets de pepes. Jo no havia anat mai a escola. Crec que m’agradarà.

Som na Mercedes i tenc dos germans a Mata de Jonc: na Marina, a 5 anys, i en Mateu, a 2n de primària. El curs passat vàrem viure a Boston i ara ja sé tres llengües: castellà, català i anglès; però a vegades faig una mescla. M’agrada molt jugar i no m’agrada gens despertar-me de la migdiada.

El meu nom és Júlia. La meva mare, na Margalida, va venir a aquesta escola quan era petita. M’agraden molt els contes, molt no, moltíiiiiiissim i també ballar. Som animada i alegre.

Som en Brandoni tenc dos germans grans, en Robert i na Júlia. D’entrada som una persona tímida que observ, escolt i call. Però m’agrada molt córrer, anar en cotxe, jugar...

Som n’Ariadna Costabella. Aviat tendré un germanet. M’agraden les pepes i fer de mamà. També mirar pel·lícules de Disney i els dibuixos de Dora, ballar, cantar i mirar les fotos de l’àlbum familiar.

Som en Marc. La meva cosina Núria també ve en aquesta escola. M’agraden molt els dolços, fer construccions i nedar. Jug molt amb la meva mare i en Tabaró i no m’agrada veure les persones tristes, quan hi estan deman per què.

Som n’Ángel i m’agrada ballar, mirar llibres, tocar percussió, veure pel·lícules... Som tranquil, llevat de quan vull una cosa que no aconseguesc. Els meus papàs volen que aprengui el català, per això som en aquesta escola.

Som na Duna i tenc molts de germans a l’escola, na Dami, n’Ona, en Dani i encara un petit a ca nostra, en Nuc. Diuen de jo que som bona nina i m’agrada jugar a futbol, a pepes... jo no havia anat mai a escola.

Em diuen Julen. El curs passat anava a l’escoleta Teringa i enguany venc a escola amb la bicicleta del meu “aita”. Aquest estiu he fet moltes coses i començar a escola no em va agradar gens al primer moment, però ara estic molt content i m’agrada molt jugar.

Som n’Eleonora però em diuen Nora. Tenc una germana gran a 2n d’ESO, na Victoria. A ca nostra parlam rus, el català l’entenc un poc. Diuen de mi que som molt moguda, que m’agrada engegar i apagar les coses (TV, ordinador...). A l’escola ja ho han comprovat. M’agraden els peluixos, especialment un de Pocoyó.

Som na Núria Manresa i troben que som tranquil·la i tímida. M’agraden les construccions, les pilotes i les cuinetes. A l’escola encara estic observant, hi ha moltes novetats.

A mi em diuen Jaume. M’agrada fora vila. Mon pare té un tractor. Jo faig la col·lecció de cromos de futbol. Conec en Mesi, en Pujol i tota l’alineació del Barça. Ah! M’agraden les motos. Tenc una germaneta petita, na Paula, i som amic d’en Joan Palou.

Som na Núria Molina.La meva mamà, na Mela, va venir en aquesta escola i la meva germana Pilar hi fa 1r d’ESO. Abans anava a l’escoleta Teringa. M’agrada enfilar-me, anar al parc i pujar a les engronsadores més altes i difícils. També m’agraden els contes, les cuinetes i les pepes.

Som en Josep, cosí de na Martina i en Xavier que fan 1r de primària aquí i d’en Miquel de la nostra classe. Fins ara havia viscut a Austràlia. Buff! Diuen que això està molt enfora de Mallorca. Jo parl anglès, però entenc molt bé el català. M’agraden molt els trens, el color blau, els arbres i els animals. Tenc un germanet petit que nom Lluís.

Som en Miquel, cosí d’en Josep de la nostre classe. A 1r de primària hi tenc una germana, na Martina, i un cosí, en Xavier. M’agrada jugar a cavallers, fer lluites amb espases i fer carreres. També els dinosaures, els pirates, els cotxes... i menjar xocolata.

Som en Joan Mulet. La meva germana Catalina fa 1r de primària i la meva mamà és professora dels nins més grans de l’escola. Diuen que jo xerr molt i que no call mai, he tengut molt bones “mestres”. M’agrada enfilar-me i jugar amb cotxes, pilotes, construccions... Aquest estiu m’ha agradat molt jugar amb aigua. No m’agrada que em prenguin les juguetes ni embrutar-me les mans.

Som en Joan Palou. Els meus pares, na Maria i en Felip, varen venir a aquesta escola. Som molt xerrador, m’agrada demanar moltes coses i així cada dia en sé més. Jo abans anava a Gianni Rodari amb en Jaume. M’agrada jugar amb “cables” i fer "instal·lacions informàtiques". Tenc una germana petita que nom Aina. Aquesta escola m’agrada, però enyor la de l’any passat.

Som en Miquel Àngel i m’agrada molt estar a defora. He anat a l’escoleta Itaca Nova i aquest estiu he estat a Son Carrió i he donat de menjar als coloms i a les gallines amb el meu padrí. M’agrada jugar amb pedres, fulles i desfer canonades.

Som en Lluc. La meva germana Inès fa 1r d’ESO. Jo mai havia anat a escola i m’agrada molt. Ned com un peixet. M’agraden molt els animals: cavalls,moixos, tortugues...

Em diuen Andreu. Tenc una germana a 3r d’ESO, na Judit. M’agraden molt els animals, pintar amb aquarel·les i fer lluites. Xerr en castellà i entenc perfectament el català.

Som na Francina. El meu germà Joan fa 1r de primària i la meva mamà és na Carme Ronda, la mestra de 4 anys. M’agrada cantar, ballar, pintar-me i jugar amb pepes. Si em volen fer contenta m’han de contar una història. En Joan Mulet és el meu amic de Serra Mamerra, la meva escoleta.

Som en Baltasar. M’agrada jugar amb l’aigua, amb animals, fer feines a la cuina, córrer... Som molt xerrador. No m’agrada la fosca ni els dimonis.

Som en Cauê, aquest nom és portuguès. Els meus pares són de Brasil. Jo enguany aniré a conèixer la meva família a aquest país tan llunyà. Som un poc despistat i encara me costa escoltar les instruccions i les demandes que a vegades fan els grans. Aquesta escola m’agrada molt.

Darreres
notícies

Detecció precoç hipoacúsia a 1r de primària. Curs 2020-2021
22 octubre 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Calendari eleccions Consell Escolar 2021. Curs 2020-2021
13 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Actualitzacions publicades mesures excepcionals COVID-19
08 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sus a les activitats extraescolars. Curs 2021-2022
08 octubre 2021
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO