https://www.high-endrolex.com/15
24 gener 2012
Dia 16 de gener, al passadís de tercer cicle de Primària, s’escoltava: Antòniaaaa!
Ara no puc parlar amb vosaltres, n’Aina m’espera per fer espinagades, ja ens veurem a les tres.
A les tres, na Maria i n’Aina Medina ja havien anat a demanar a la cuina:
Què és una espinagada?
És un menjar típic de les festes de Sant Antoni.
On és fa?
Als pobles del voltant de S’Albufera, Sa Pobla, Muro...
Quan ens trobàrem ja hi havia més preguntes, tantes que per assaciar la seva curiositat, he pensat que res millor que donar-vos la recepta.
INGREDIENTS:
PASTA. Mitja mesura d’oli, una mesura d’aigua i la farina que es beu.
PEIX. Una anguila o gató, espinacs, sofrits, pèsols.
CARN. Llom, col, col-i-flor, ceba i panses.
Per fer la pasta, posam primer l’oli, hi afegim l’aigua i anam posant la farina fins que obtenim una pasta fluixeta però que no s’aferra. Damunt la taula escampam farina i galeta picada, abans de posar-hi a damunt la pasta.
Per al farcit, tallam les verdures en juliana i quan siguin ben eixutes les trempam amb oli, pebre bo i pebre bord. Han de ser un poc coents.
BON PROFIT I VISCA SANT ANTONI !
Contacontes. Curs 2023-2024
24 abril 2024
Biblioteca, Circulars, Esdeveniments
Segona reunió orientació famílies 4t ESO. Curs 2023-2024
24 abril 2024
Circulars, Pares i mares, Secundària
Final escolar balear d’handbol. Curs 2023-2024
22 abril 2024
Circulars, Esdeveniments
Mostra de teatre. Curs 2023-2024
18 abril 2024
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
https://www.high-endrolex.com/15
https://www.high-endrolex.com/15