Facebook   Twitter

24 gener 2012

Espinagada

Esdeveniments, Menjador, Primària

Dia 16 de gener, al passadís de tercer cicle de Primària, s’escoltava: Antòniaaaa!
- Ara no puc parlar amb vosaltres, n’Aina m’espera per fer espinagades, ja ens veurem a les tres. A les tres, na Maria i n’Aina Medina ja havien anat a demanar a la cuina:
- Què és una espinagada?
- És un menjar típic de les festes de Sant Antoni.
- On és fa?
- Als pobles del voltant de S’Albufera, Sa Pobla, Muro...

Quan ens trobàrem ja hi havia més preguntes, tantes que per assaciar la seva curiositat, he pensat que res millor que donar-vos la recepta.

INGREDIENTS:

PASTA. Mitja mesura d’oli, una mesura d’aigua i la farina que es beu.

PEIX. Una anguila o gató, espinacs, sofrits, pèsols.

CARN. Llom, col, col-i-flor, ceba i panses.

Per fer la pasta, posam primer l’oli, hi afegim l’aigua i anam posant la farina fins que obtenim una pasta fluixeta però que no s’aferra. Damunt la taula escampam farina i galeta picada, abans de posar-hi a damunt la pasta.

Per al farcit, tallam les verdures en juliana i quan siguin ben eixutes les trempam amb oli, pebre bo i pebre bord. Han de ser un poc coents.

BON PROFIT I VISCA SANT ANTONI !

Darreres
notícies

Simulacre d’evacuació. Curs 2021-2022
18 novembre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Revista Còdol del mes de novembre. Curs 2021-2022
17 novembre 2021
Circulars, Pares i mares

Informacions Fundació Mata de Jonc. Curs 2021-2022
12 novembre 2021
Circulars, Fundació, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

UCTAIB. Loteria de Nadal. Curs 2021-2022
12 novembre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO