Facebook   Twitter

23 febrer 2016

Informacions varies Infantil Curs 15-16

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolguts pares i mares,

Som a una mica més de l’equador del curs i la Caseta funciona a ple rendiment. És per això que l’equip d’infantil considera que és el moment de recordar certes qüestions organitzatives que ens faciliten molt la tasca a tots plegats:

Berenars

Recomanam que els berenars siguin sempre de fruita o làctics. D’aquesta manera, farem berenars més saludables i adients al nostre horari de menjador.

Torcaboques

Els torcaboques i la bossa han de ser de tela (no gaire grossos, ni de plàstic o tovallola). Han d’anar marcats amb els seu nom i amb velcro.

Entrada a les 9h i sortida a les 16h

Al matí els alumnes de 4 i 5 anys esperaran les seves tutores al pati petit. Els alumnes de 3 anys entraran acompanyats dels pares fins a la classe, on els esperarà la seva tutora. La sortida és a les 16h, heu d’entrar a l’escola per la porta de la Caseta (carrer Pare Antoni Oliver). Els nins de 3 anys, que fins ara, us esperaven a la classe, ho faran al pati petit juntament amb els companys de 4 i 5 anys. Pensau que el pati és petit i els cotxets en dificulten l’accés. Us demanam que els deixeu a fora.

Agenda

Us aconsellam que cada dia reviseu l’agenda dels vostres fills. En cas d’haver de comunicar alguna cosa als tutors, recomanam que la deixeu damunt el moble de la classe o que els vostres fills la donin a l’adult que els rep en entrar a classe. Per altra banda, si els ha de recollir algú diferent de qui ho fa habitualment, ens ho heu de comunicar per escrit a aquesta agenda. En cas contrari, no donarem permís per poder sortir de l’escola.

Psicomotricitat

3 anys4 anys5 anys
dimarts i dijous divendres divendres

Aquest dia han de venir amb roba còmoda i sabates amb velcro. Recordau que els calcetins de psicomotricitat han d’anar marcats amb el seu nom.

Gràcies per la vostra col·laboració,

L’equip d’educació infantil

Darreres
notícies

Visita exposició Idees rodones 3r i 4t primària. Curs 2022-2023.
27 gener 2023
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Viatge a La Molina, 4t d’ESO. Curs 2022-2023
26 gener 2023
Circulars, Pares i mares, Secundària, Sortides

Sortides i activitats 1r trimestre. Curs 2022-2023
17 gener 2023
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, Sortides, UEECO

Foc i dimonis. Curs 2022- 2023
13 gener 2023
Circulars, Esdeveniments, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO