Facebook   Twitter

23 febrer 2016

Informacions varies Infantil Curs 15-16

Circulars, Infantil, Pares i mares

Benvolguts pares i mares,

Som a una mica més de l’equador del curs i la Caseta funciona a ple rendiment. És per això que l’equip d’infantil considera que és el moment de recordar certes qüestions organitzatives que ens faciliten molt la tasca a tots plegats:

Berenars

Recomanam que els berenars siguin sempre de fruita o làctics. D’aquesta manera, farem berenars més saludables i adients al nostre horari de menjador.

Torcaboques

Els torcaboques i la bossa han de ser de tela (no gaire grossos, ni de plàstic o tovallola). Han d’anar marcats amb els seu nom i amb velcro.

Entrada a les 9h i sortida a les 16h

Al matí els alumnes de 4 i 5 anys esperaran les seves tutores al pati petit. Els alumnes de 3 anys entraran acompanyats dels pares fins a la classe, on els esperarà la seva tutora. La sortida és a les 16h, heu d’entrar a l’escola per la porta de la Caseta (carrer Pare Antoni Oliver). Els nins de 3 anys, que fins ara, us esperaven a la classe, ho faran al pati petit juntament amb els companys de 4 i 5 anys. Pensau que el pati és petit i els cotxets en dificulten l’accés. Us demanam que els deixeu a fora.

Agenda

Us aconsellam que cada dia reviseu l’agenda dels vostres fills. En cas d’haver de comunicar alguna cosa als tutors, recomanam que la deixeu damunt el moble de la classe o que els vostres fills la donin a l’adult que els rep en entrar a classe. Per altra banda, si els ha de recollir algú diferent de qui ho fa habitualment, ens ho heu de comunicar per escrit a aquesta agenda. En cas contrari, no donarem permís per poder sortir de l’escola.

Psicomotricitat

3 anys4 anys5 anys
dimarts i dijous divendres divendres

Aquest dia han de venir amb roba còmoda i sabates amb velcro. Recordau que els calcetins de psicomotricitat han d’anar marcats amb el seu nom.

Gràcies per la vostra col·laboració,

L’equip d’educació infantil

Darreres
notícies

Detecció precoç hipoacúsia a 1r de primària. Curs 2020-2021
22 octubre 2021
Circulars, Pares i mares, Primària

Calendari eleccions Consell Escolar 2021. Curs 2020-2021
13 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Actualitzacions publicades mesures excepcionals COVID-19
08 octubre 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Sus a les activitats extraescolars. Curs 2021-2022
08 octubre 2021
Circulars, Extraescolars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO