Facebook   Twitter

25 octubre 2011

Presentació de l’equip de cuina 2011-2012

Equip, Menjador, Pares i mares

Les cuineres i els cuiners matajonquers ens presentam

  • Mercedes Borrega, cuinera
  • Aina de España, cap de cuina
  • Juan Carlos González, cuiner
  • Iñaky Segovia, ajudant de cuina

L’equip de cuina de l’escola dóna les gràcies a tos els pares i mares que duen els nins i nines al nostre menjador.

Seguirem fent els menús casolans i de qualitat i, sobretot, dietètics i nutritius. També anirem canviant alguns plats sempre que sigui possible.

Aquest mes incorporam un plat nou, el Marmitako, que és un aguiat típic del País Basc, que duu patates i tonyina. Esperam que vos agradi.

MARMITAKO

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 1,5 l de brou de peix
  • 1/4 kg de tonyina tallada en daus grossos
  • 4 patates grosses tallades a trossos
  • 1 ceba grossa tallada a la juliana
  • 2 pebres verds tallats a la juliana
  • 1 cullerada de polpa de pebre vermell sec
  • sal i oli

ELABORACIÓ:

Sofregiu la ceba i el pebre amb un poquet de oli i sal, afegiu-hi les patates i sofregiu-les 2 minuts més, agregau la polpa del pebre vermell i regau les verdures amb el brou de peix. Bulliu-ho tot 15-20 minuts. Quan les patates siguin cuites, afegiu la tonyina, cuinau-la 1 minut, rectificau-ho tot de sal i retirau l’olla del foc.

PLAT SA I EQUILIBRAT. BON PROFIT!

Darreres
notícies

Comanda llibres i material. Curs 2017-2018
23 juny 2017
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Llibres i Material. Curs 2017-2018
20 juny 2017
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO

Revetlla pels 40
19 juny 2017
40è Aniversari, Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

4t, 5è i 6è de primària, anam a passar el dia a la platja. Curs 2016-2017
19 juny 2017
Circulars, Pares i mares, Primària