https://www.high-endrolex.com/15
25 octubre 2011
L’equip de cuina de l’escola dóna les gràcies a tos els pares i mares que duen els nins i nines al nostre menjador.
Seguirem fent els menús casolans i de qualitat i, sobretot, dietètics i nutritius. També anirem canviant alguns plats sempre que sigui possible.
Aquest mes incorporam un plat nou, el Marmitako, que és un aguiat típic del País Basc, que duu patates i tonyina. Esperam que vos agradi.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
ELABORACIÓ:
Sofregiu la ceba i el pebre amb un poquet de oli i sal, afegiu-hi les patates i sofregiu-les 2 minuts més, agregau la polpa del pebre vermell i regau les verdures amb el brou de peix. Bulliu-ho tot 15-20 minuts. Quan les patates siguin cuites, afegiu la tonyina, cuinau-la 1 minut, rectificau-ho tot de sal i retirau l’olla del foc.
PLAT SA I EQUILIBRAT. BON PROFIT!
Contacontes. Curs 2023-2024
24 abril 2024
Biblioteca, Circulars, Esdeveniments
Segona reunió orientació famílies 4t ESO. Curs 2023-2024
24 abril 2024
Circulars, Pares i mares, Secundària
Final escolar balear d’handbol. Curs 2023-2024
22 abril 2024
Circulars, Esdeveniments
Mostra de teatre. Curs 2023-2024
18 abril 2024
Circulars, Extraescolars, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
https://www.high-endrolex.com/15
https://www.high-endrolex.com/15