25 octubre 2011
L’equip de cuina de l’escola dóna les gràcies a tos els pares i mares que duen els nins i nines al nostre menjador.
Seguirem fent els menús casolans i de qualitat i, sobretot, dietètics i nutritius. També anirem canviant alguns plats sempre que sigui possible.
Aquest mes incorporam un plat nou, el Marmitako, que és un aguiat típic del País Basc, que duu patates i tonyina. Esperam que vos agradi.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
ELABORACIÓ:
Sofregiu la ceba i el pebre amb un poquet de oli i sal, afegiu-hi les patates i sofregiu-les 2 minuts més, agregau la polpa del pebre vermell i regau les verdures amb el brou de peix. Bulliu-ho tot 15-20 minuts. Quan les patates siguin cuites, afegiu la tonyina, cuinau-la 1 minut, rectificau-ho tot de sal i retirau l’olla del foc.
PLAT SA I EQUILIBRAT. BON PROFIT!
Sortida Comuna de Valldemossa, 1r cicle de primària. Curs 2020-2021
04 març 2021
Circulars, Pares i mares, Primària
Menú de març. Curs 2020-2021
24 febrer 2021
Circulars, Infantil, Menjador, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
Informadors COVID i necessitat de millora d’algunes mesures de seguretat. Curs 2020-2021
10 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO
VII Concurs literari de Sant Jordi. Curs 2020-2021
09 febrer 2021
Circulars, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària, UEECO